Easyfairs indgår aftale med SGS – på vore messer er du sikker!

Easyfairs, arrangør af Ejendomsmessen samarbejder nu med SGS, verdens førende inspektions-, verifikations-, test- og certificeringsfirma. Dette er for at sikre, at vores sundheds- og sikkerhedsprotokoller fortsat opfylder de højeste internationale standarder for at beskytte og forhindre spredning af COVID-19.

SGS blev valgt for sin omfattende globale erfaring og anerkendte resultater med hensyn til at levere integrerede rengørings- og hygiejneløsninger og vil understøtte Easyfair på alle events. 

Samarbejdet med SGS sikrer, at de nye protokoller valideres, tilpasses i overensstemmelse med lokale krav og anbefalinger. Under dette program kan messer, der følger protokol få en officiel etiket for renhed og desinfektion, udstedt af SGS.