Aktiviteter på messen 2020

Hvad rører sig inden for andelsboligsektoren? Det kan du blive klogere på, når ABF i samarbejde med Ejendomsmessen byder velkommen til Boligforeningsdagen, et særligt VIP-arrangement for andelsboligforeninger, den 22. April fra kl. 15-19.00, hvor du har mulighed for høre oplæg om aktuelle emner inden for andelsboligsektoren. Der vil være en let forplejning.

Arrangementet er gratis og kræver kun, at du har tilmeldt dig på forhånd. Arrangementet er for både bestyrelsesmedlemmer og andre andelshavere og ikke-medlemmer af ABF er også velkomne. ABF vil desuden have en stand på Ejendomsmessen, hvor du også har mulighed for at møde ABF og høre mere.

Fagforeningen Dansk Formands Forening inviterer deres medlemmer til at komme ud på Ejendomsmessen, når den løber af stabelen den 22. – 23. april. Dansk Formands Forening vil også være at finde på messen, hvor der vil være mulighed for en uddybet snak om foreningens arbejde.

Den 22. april inviterer Energiforum Danmark deres medlemmer til netværksmøde på Ejendomsmessen. Det endelige program for netværksmødet ligger klar i starten af 2020. Tilmeldingen åbner snarest.

Kom og bliv klogere på PropTech – en af de største tendenser i ejendomsbranchen lige nu. Foreningen PropTech Denmark inviterer i år deres medlemmer til at deltage på Ejendomsmessen. Her vil Proptech Danmark være til stede på et større område på messen, hvor flere startups vil vise deres løsninger i real time. PropTech Denmark vil desuden faciliterer en række oplæg og debatter på Ejendomsmessens scener.

Maskinmestrenes Forening inviterer deres medlemmer til at komme ud på Ejendomsmessen, når den løber af stabelen den 22-23 april. Maskinmestrenes Forening vil herudover også afvikle et oplæg på messens scene og have en stand på messen, hvor der vil være mulighed for en uddybet snak om foreningens arbejde.

Branche- og arbejdsgiverforeningen, TEKNIQ ARBEJDSGIVERNE, er er en del af Ejendomsmessens seminarprogram og afholder et oplæg på en af messens scener. 

Konstruktørforeningen er er en del af Ejendomsmessens seminarprogram og afholder et oplæg på en af messens scener.

Den 23. april inviterer DFM Netværk deres medlemmer til netværksmøde på Ejendomsmessen. Det endelige program for netværksmødet ligger klar i starten af 2020. DFM afholder to oplæg på messens scener.

Hvad siger tidligere besøgende?

Hvad siger pressen?