BOOK DIN STAND

Just turn up and do business

Vi giver dig en komplet standpakke med alt hvad du behøver. Uanset hvilken stand størrelse du vælger er den bygget og klar, når du ankommer.  I en booking er følgende altid inkluderet Gulvareal, hvide vægge, gulvtæppe, en 230V-stikkontakt, frise med dit firmanavn, og rengøring. Inklusive markedsføringspakke til før og under messen med blandt andet udsendelse af billetter, bannere, annonce materiale med mere.

Øg din rækkevide, eksponering & ROI

EasyGo en del af standardpakken når du udstiller på messen. Afhængigt af dine mål har vi følgende muligheder: øgede synlighed eller flere leads. Eller måske begge dele? I så fald anbefaler vi at du opgraderer til  GoPlus så du både øger din synlighed og potentialet for nye leads sammen med en klar eksponering af dit logo på messen.   

Promover jeres virksomhed og bliv bemærket hele året. 

Ønsker I at promovere og øge bevidstheden omkring jeres virksomhed og jeres tilbud inden for jeres målgruppe, skal I vælge GoVisibility.

 • Sikre jer maksimal synlighed online.
 •  Ekstra synlighed for ét af jeres mest prestigefyldte produkter eller ydelse.
 • Skab mere interesse for din virksomhed.
 • Generer mere trafik til jeres hjemmeside.

  .

Generer endnu flere leads og plej kunderelationerne.

Hvis I gerne vil prioriterer nye salgleads eller etablere, fastholde og udvikle jeres kunderelationer, skal I vælge GoLeads.

 • Gør jeres besøger til nye leads.
 • Nem opfølgning efter messen.
 • Indhent og kvalificer leads uden problemer

Nye leads, synlighed og få maksimal kendskabsgrad på messen og online. 


Vi anbefaler at du opgraderer til GoPlus. Med GoPlus får du alle funktioner og fordele ved både GoVisibility og GoLeads: evnen til at intensivere din profil hele året og maksimere dine forretningsmuligheder. Desuden vises dit logo på fremtrædende steder.

 • Maksimal synlighed på messen og online.
 • Øg trafikken til din hjemside og til din stand.

Fleksibel leadsgenerering indgår!

Gratis markedsføringsværktøjer til alle udstillere

Vi hjælper dig med at maksimere din deltagelse og sørge for, at de rigtige besøgende kommer til din stand. Forud for din deltagelse på messen får du et par helt gratis markedsføringsværktøjer til at få det bedste ud af din deltagelse! Du får; trykte billetter, digitale invitationer, din egen firmaprofil på vores hjemmeside, forskellige udstiller bannere og logofiler, som du kan bruge til at fremme din deltagelse.

Nysgerrig? Kontakt os!

Pernille Scheftelowitz

Sales Executive

+45 3133 4555

Josephine Bachmann Vildgaard

Project Manager

+45 2636 6650