BIOBAG ZENZO

Om os

BIOBAG ZENZO er leverandør af kvalitetsprodukter. Vi har specialiseret os i miljøprodukter til affaldshåndtering, herunder fuldt komposterbare og bionedbrydelige bioposer og moderne byrumsinventar.

I MILJØ arbejder vi på at forbedre vores miljø med produkter inden for affaldssortering. Inden for affaldssortering har vi et bredt udvalg af affaldscontainere – både fuldt og delvist nedgravede. Alle løsninger er særdeles velegnede til den kildesortering, der er så vigtig for vores miljø. Vi tilbyder også fleksible og vedligeholdelsesfrie affaldshuse og containerskjulere. Vi har et stort udvalg af komposterbare bioposer til fx madaffald.

I OUTDOOR har vi møbler, cykelparkering, affaldsspande, belysning, træriste, pullerter og meget mere. Vi sætter design og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter og ikke mindst originalt design.

Vi er dansk datterselskab i BioBag Koncernen. BioBag International er verdens største producent af bioposer med salgskontorer i 18 lande. BioBag International producerer komposterbare og biologisk nedbrydelige produkter til brancher som boligselskaber, kommuner, affaldsselskaber, industri, landbrug, HORESTA og detailhandel.

Fremhævet produkt

Produkter

biobag_zenzo_udendoers_moebler

Udendørs møbler, affaldsspande, cykelstativer og meget mere

BIOBAG ZENZOs Outdoor afdeling er specialiseret i spændende, smukke og funktionelle produkter til udendørs arealer. Vi sætter design og kvalitet højt, så du kan regne med gode og holdbare produkter. Vi har et stort sortiment af udendørs møbler, bænke, betonmøbler, betonelementer, cykelparkering, affaldsspande, belysning og meget mere. Vi tilbyder også vedligeholdelsesfrie rygerum og overdækkede cykelparkeringer

Læs mere »

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os