Brunata a/s

Om os

Brunata er en familieejet, dansk virksomhed med mere end 100 års erfaring i at levere forbrugsregnskaber og løsninger, der optimerer og formindsker boligers og bygningers energiforbrug. Lige siden 1917, hvor de første varmefordelingsmålere blev fremstillet i Danmark, har Brunata været pioner indenfor forbrugsmåling og -fakturering. Vi investerer løbende ressourcer til at videreudvikle vores produkter, og i dag har vi en bred vifte af forskellige løsninger inden for energidata, som sælges verden over.

Det er vores mission at fremme bæredygtig adfærd gennem energibesparelser og at levere retfærdig fordeling af udgifterne til vand, varme og el til beboerne baseret på præcise målinger af individuelt forbrug. Vi giver en indsigt i eget forbrug gennem vores fjernaflæsning og online-løsninger, hvilket medfører en bedre udnyttelse af energi og ressourcer.

Som totalleverandør sammensætter vi fleksible løsninger, skaber tillid til resultaterne og virkeliggør vores vision om at levere de bedste forbrugsregnskaber tilpasset kundens behov.

Fremhævet produkt

Produkter

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os