Cura A/S Skadeservice

Om os

Cura A/S har nu været på det danske skadeservice marked siden 2012. I den tid har vi formået at slå vores navn fast, både inden for forsikrings branchen, kommuner, hospitaler, boligselskaber samt industrien.
Vores succes skyldes, at vores kunder har fået tillid til os og vores måde at håndtere de mange skader på, inden for brand, vand, skimmel m.m.
Idé grundlaget for vores koncept er baseret på:

Styring
Uddannelse
Dokumentation
Kvalitetssikring
Kommunikation

Til at styre vores skader, har vi, inden for brand, vand, hærværk m.m. erfarende projektledere der har mange års erfaring og som altid holder fokus og hjælper både vores kunder og skadelidte/medlem igennem den proces en skade medfører.

Vi udvikler vores koncept løbende og optimerer de forskellige processer, så vi kan blive endnu dygtigere.
Derfor har vi nu i et stykke tid arbejdet på at udvikle vores koncept inden for skimmelopgaver og fugtskader.

Vi har foretaget indkøb af der bedste måleredskaber og affugter, til endnu bedre løsning af opgaverne.
Udstyr alene kan naturligvis ikke gøre det, så vi har derfor ansat 5 dygtige teknikere, der hver især er eksperter inden for deres fagområde.
Vores fugt – og skimmelafdeling har en bred vifte af kompetente sanitører med mange år i branchen, til udførelse af alle typer opgaver, lige fra skimmelsanering, nedbrydning af skadet bygningsdele, til opsætning af affugtning.
Dette gælder alt fra simple rumaffugtninger, til specifikke koncentrerede konstruktionsaffugtninger.
Cura A/S beskæftiger sig også med rens af tagrender, fjernelse af grafitti, rengøring af indbo/løsøre, asbest og PCB sanering samt industrirengøring.

Fremhævet produkt

Produkter

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os