G.S.V. Materieludlejning A/S

Om os

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede totalløsninger.

GSV er landsdækkende med vores 21 afdelinger og 4 on-site afdelinger fordelt over hele landet. Så du kan altid komme i kontakt med os uanset, hvor du befinder dig.

I hver region har vi et kontaktpunkt, som kan sikre forbindelse til de rigtige afdelinger, de rigtige specialister og den rigtige løsning til din opgave eller problemstilling.

Vi er med dig hele vejen igennem – både i det planlagte og det akutte, da vi tilbyder beredskab og service døgnet rundt.

Vi er drevet af at kunne levere den optimale løsning, og hvordan vi i samspil med dig kan levere den mest personlige service i branchen. Udviklingen stopper aldrig hos os, for vi vil altid kunne yde vores bedste. For at sikre, at du som kunde altid har adgang til de rette oplysninger, har vi digitaliseret vores processer.

Det er vigtigt for GSV at opretholde og optimere serviceniveauet overfor dig som kunde. Derfor har vi udviklet en ny app, hvor du nemt kan bestille og afmelde materiel 24 timer i døgnet.

Fremhævet produkt

Produkter

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os