Garia Utility

Om os

Garia Utility’s vejgodkendte el-arbejdsbil er bygget af de bedste europæiske komponenter. Den er designet, udviklet og produceret i Danmark med fokus på den skandinaviske designtraditions principper omkring kvalitet og funktionalitet – holdbarhed og komfort.

Den er 100% elektrisk, kører op til 100 km på en opladning og har en tophastighed på op til 55 km/t.

Garia Utility fåes i tre modeller, der hver især tilbyder en bred vifte af konfigurationsmuligheder. Har du specifikke krav og behov til konfigurationen, så udvikler også det.

Garia Utility’ modeller er bygget på en let og korrosionsbestandig, varmgalvaniseret stålramme. Ladestikket er bekvemt placeret under den aflåselige fronthjelm og kan tilsluttes standard stikkontakter, så du kan oplade bilen hvor som helst.

Det lave vibrationsniveau giver komfortabel kørsel, hvilket er optimalt til dig, der bruger lang tid i bilen hver dag. I den rummelige kabine har du alt hvad du behøver, lige ved hånden. Som option kan du med et fyr holde varmen i de kolde vinterdage. Under fronthjelmen finder du et stort opbevaringsrum samt let adgang til servicering af bilen.

Garia Utility el-arbejdsbiler bruges i dag hos boligselskaberne KAB og Bovia, samt hos kommuner som København, Esbjerg, Hvidovre, Furesø og Vejle. Se flere referencer på gariautility.com

Fremhævet produkt

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os