KeepFocus A S

Om os

KeepFocus har i flere årtier arbejdet med dataopsamling, datavalidering og dataformidling.

Vi stiller en række teknisk avancerede løsninger til vores kunders rådighed, så de er sikret konstant adgang til alle beboernes forbrugsdata.

Vores energistyringsplatform hedder App.KeppFocus. Det er et effektivt og brugervenligt værktøj til opsamling, analyse og formidling af data, og vores kunder i boligbranchen er med App.KeepFocus sikret et detaljeret og pålideligt dataudtræk med timeværdier til fordelingsregnskabet.

Vi opsamler data hver time, og det skaber tryghed for både lejer og udlejer. Med timeregistrering af forbruget garanterer vi et troværdigt grundlag for forbrugsafregningen og et bedre udgangspunkt i forbindelse med klagesager.

Med præcise tal leveret på timebasis, kan det hurtigt konstateres, hvad forbruget har været i hvilke tidsrum. Det giver bedre forudsætninger for at identificere spild (eksempelvis i form af et løbende toilet eller brug af apparater, som bruger meget strøm), og jeres data kan her bruges til at lette sagsbehandlingen og kommunikationen mellem beboer og udlejer.

Vi har desuden i flere år arbejdet med udvikling af programmer, der inspirerer, motiverer og guider forbrugere til at bryde med gamle vaner og tage kontrol over deres energiforbrug.

Bæredygtighed og energibesparelser er ikke længere noget vi snakker om – det er noget, vi gør – og vores services hjælper de gode vaner på vej. Med KeepFocus Cards får beboerne individuel adgang til deres forbrugstal og kan følge med i, hvordan deres adfærd påvirker deres forbrug og dermed også deres regning.

KeepFocus Cards sænker abstraktionsniveauet og giver konkrete og letforståelige forslag til, hvad beboeren kan gøre anderledes i hverdagen for at reducere energiforbruget – og ad den vej også opnå markante økonomiske besparelser.

Cards skærper interessen for energiforbruget og skaber motivation for at følge forbruget regelmæssigt og monitorere resultaterne af egen ændret adfærd.

Fremhævet produkt

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os