Renz A/S

Om os

Renz A/S udvikler, producerer og markedsfører Renz postkasseanlæg, pakkepostanlæg til virksomheder og pakkeanlæg til Click & Collect samt MEFA postkasser og pakkepostkasser. Alle produkter i høj kvalitet, flot design og med vægt på sikkerhed og funktionalitet.

MEFA blev etableret i 1969, men virksomheden skiftede pr. 1. januar 2017 navn til Renz A/S. Renz A/S er en del af RenzGroup der er Europas største producent af postkasser, pakkepostkasser og postkassesystemer, og vores position som markedsleder er opnået gennem en målrettet fokusering på design, funktion og kvalitet. Markedsmæssigt fokuserer vi på én- og flerfamilies huse, etageejendomme, erhvervsejendomme og institutioner.

Vores ambition er til stadighed at gå forrest, når det gælder om at forstå nordiske forbrugeres behov. Resultatet af vores bestræbelser skal være funktionelle og brugervenlige produkter af høj kvalitet, hvor designet er i en klasse for sig.

Det er vores mål, at markedet generelt skal opfatte vores produkter og løsninger som værende de mest komplette og gennemtænkte.

Fremhævet produkt

Produkter

myRENZbox-e-Line-elektronisk-postkassseanlæg_beddingen_aalborg_v3

myRENZbox elektroniske postkasseanlæg

Postkasseanlæg med elektroniske låse og digitale navne-display. myRENZbox e-Line postkasseanlæg er et optimal og nytænkende elektronisk postkasseanlæg der binder boligadministration & beboere optimalt sammen. Styringen sker via Renz’ internetportal, myRENZ-appen og touch displayet. Det elektroniske postkasseanlæg kan integreres ind i eksisterende adgangskontrolsystemer som eksempelvis Aptus og Salto og kan administreres fra både computer, tablet og

Læs mere »

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os