Scantron A/S

Om os

Scantron leverer løsninger, der byder alle velkommen og styrer adgang til alle typer af ejendomme. Vi lægger stor vægt på sikkerhed, brugervenlighed og præsentabelt udseende. Derfor er vores produkter altid af høj kvalitet, baseret på den nyeste teknologi – udført i fornemt og nutidigt design.

Scantron har siden starten af 80’erne udbudt professionelle løsninger inden for vores produktområde. Vi samarbejder tæt med bygherrer, rådgivende ingeniører og installatører om at etablere de mest attraktive løsninger for ejendombesiddere og brugere.

Produkterne
Vi bestræber os på at levere totalløsninger inden for adgangskontrol, dørtelefoni og brandkommunikationsanlæg, og for at være den mest attraktive leverandør på markedet. Vi baserer vores løsninger på egen udvikling og egen produktion, samt på produkter fra andre europæiske producenter, der lever op til vores kvalitetskrav.

Vi sikrer, at vores produkter er miljørigtige med lavt energiforbrug, lang holdbarhed og genanvendelighed af komponenterne. Vores produktion og udvikling er internationalt baseret, og Scantron arbejder med salg, rådgivning og service i Danmark og Sverige via egen organisation.

Fremhævet produkt

Produkter

AT7-miljø-2

Scantron AT7 lejligehdsterminal

AT7 lejlighedsterminalen er en fastmonteret, netværksbaseret, 7” berøringsfølsom skærm – i enkelt og brugervenligt design. Udover video-dørtelefoni, booking, energivisualisering, mv. kan man også kommunikere via tekst, audio og video, udføre afstemninger, meningsmålinger og få løbende holdningstilkendegivelser. Installation af en AT7 lejlighedsterminal giver både økonomiske og ressourcebesparelser, som boligforening og beboer kan drage fordel af.

Læs mere »

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os