Siedle Nordic

Med mere end 270 års erfaring i branchen inden for dørudsmykning er Siedle i særdeleshed på hjemmebane, når det kommer til at lave elegante dørtelefoner, der sætter barren højt på det funktionelle såvel som det æstetiske.

Siedle Nordic A/S er ejet af en tysk koncern, som er en af Europas førende producenter af kommunikations- og systemløsninger med samlet set 550 medarbejdere. Siedle Nordic A/S, som har hovedafdeling i Hvidovre, har i dag afdelinger i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Siedle Nordic A/S levere et højt serviceniveau med kunden i centrum og med et produktprogram, der er stilrent med fokus på det visuelle og på industrielt design.

Siedle-løsninger er kendetegnet ved simpel funktionalitet og tidløst design i højeste kvalitet, således at produkterne altid lever op til kundens behov med brugervenligheden i fokus. Driftssikkerhed og systemsikkerhed og unikke integrationsmuligheder i løsningerne er kendetegnende for produkterne fra Siedle. Og ved at kombinere et væld af funktionsmuligheder med et elegant design kan en Siedle-løsning modtage bygningens gæster på den helt rigtige måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *