Steni Danmark

Om os

Med udgangspunkt i produktion i Steinsholt, Norge producerer Steni facadeløsninger, som skaber unikke og langtidsholdbare udtryk af høj kvalitet.
Facadepladerne af stenkomposit er udviklet til at kunne holde til barske og krævende klimaforhold i de nordiske lande.
Steni blev etableret i 1965 som et familieejet selskab, og har idag salgskontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Benelux landene. I resten af europa, samt USA og Canada har Steni aftaler med distributører om salg og markedsføring af facadeprodukter.

Med facadeplader fra STENI kan du sætte dit helt eget præg på bygningen. Du kan lege med overflader, farver, print og farvekombinationer

Alle STENIs facadeplader består af glasfiberarmeret stenkomposit med en kerne af knust kalksten. En kombination af materialer med forskellige egenskaber, som tilsammen giver slutproduktet en lang levetid og en ekstrem styrke.

Alle facadeplader fra STENI har 60 års funktionsgaranti og en dokumenteret forventet levetid på 60 år. De kan monteres uanset årstid, temperatur og vejrforhold. Pladerne er vand¬ og frostbestandige og kan stå nedsænket i vand i længere tid uden at tage skade.
Facadeplader fra STENI har et lille CO2 ¬aftryk, er farvebestandige og kræver minimal vedligeholdelse.

Et samarbejde med STENI omfatter en række services, som forenkler dit projektarbejde. Som samarbejdspartner leverer vi rådgivning, teknisk service og deltager aktivt fra planlægningsfasen til den daglige drift. Vores salgskonsulenter findes over hele landet og deltager gerne i byggemøder og opstartsmøder

Fremhævet produkt

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os