Vitani A/S

Om os

Vitani Group tilbyder løsninger og kompetencer indenfor:
Sikring af bygninger, datadrevet bygningsindsigt samt moderne CTS-løsninger. Vi er din vej til smarte og intelligente bygninger.

Hos Vitani Security har vi specialiseret os i moderne sikringsløsninger baseret på kundespecifikke behov og åbne standarder.

Vitani Energy Systems har en førende, innovativ software og services til energiledelse, fjernaflæsning, forbrugsmonitorering, indeklima- og aktivitetsmonitorering i bygninger.

Vitani Building Control arbejder med bygningsautomation, hvor vi med mange års erfaringer indenfor CTS-anlæg gør bygninger intelligente og reducerer vores kunders forbrug og ressourceomkostninger.

Fremhævet produkt

Produkter

MorphoWave-Compact

MorphoWave Compact – Den nyeste indenfor friktionsfri, biometrisk adgangskontrol

MorphoWave Compact er 86% mindre end MorphoWave Tower, men bibeholder den samme store scanningsvolume. Den kræver fire fingre i 3D for at opnå maksimal nøjagtighed, ved at passere en hånd over sensoren. Den ergonomiske berøringsfri betjening giver en enestående kombination af sikkerhed, bekvemmelighed og gennemstrømning. MorphoWave Compact’s reducerede størrelse kommer med en IP65 rating og et

Læs mere »

Nyheder

Jobtilbud

Kontakt os