For besøgende

Kom tæt på ejendomsbranchens førende leverandører og løsninger til renovering og byfornyelse

Sæt kryds i kalenderen

Tag medarbejdere og kolleger med til
en dag med inspiration og højt fagligt niveau

Ejendomsmessen 2023 sætter fokus på renoveringsprojekter og byfornyelse og bringer som den eneste hele ejendomsbranchens værdikæde – privat og offentlig – sammen under ét tag.

Som besøgende på Ejendomsmessen 2023 får du mulighed for personlige møder med branchens førende leverandører og se nærmere på de mange innovative produkter og serviceydelser til brug for renovering i form af ombygning, modernisering og optimeret drift af den eksisterende bygningsmasse samt byfornyelse. Det er en unik mulighed for at skabe værdifulde kontakter.

Ejendomsmessen 2023 giver de besøgende mulighed for at deltage i seminarprogrammet og få den nyeste viden og indsigt fra eksperter, beslutningstagere og meningsdannere.

Kontakt Ejendomsmessen 2023, hvis du har forslag til møder eller arrangementer i forbindelse med besøg på messen.

Ejendomsmessen 2023 henvender sig til både den private og offentlige del af ejendomsbranchen.

4 gode grunde til at besøge Ejendomsmessen

Find dine nye leverandører ​

Her samles førende leverandører med de seneste produkter og serviceydelser inden for drift, vedligeholdelse, energi, automation, sikkerhed og meget mere.

Unikt netværk

Mød kollegaer fra branchen og eksisterende forretningspartnere og skab nye værdifulde kontakter, som du kan følge op på og udvikle yderligere efter messen.

Seminarier og debatter​

Uddyb din viden og kom tæt på udviklingen, aktuelle debatter og fremtidsvisioner i rammer, der også inviterer til netværk og socialt samvær.

Inspiration

Se de seneste smarte ejendomsløsninger og hør om de nyeste trends og få inspiration og ideer til at udvikle netop din virksomhed.

EJENDOMSMESSEN

Mødestedet for professionel drift og udvikling af fast ejendom

Ejendomsmessen 2023 giver dig den nyeste viden og inspiration – helt gratis

Ejendomsmessen vil byde på en vifte af målrettede seminarer, som både ønsker at dele den nyeste viden og inspirere de besøgende til nytænkning inden for bæredygtig ejendomsdrift, renovering og byfornyelse.

Der arbejdes lige nu på højtryk for at sammensætte et unikt program, hvor eksperter, meningsdannere og beslutningstagere vil bringe dig up to date og give dig inspiration og udfordre vanetænkningen.

Du, dine medarbejdere og kolleger, vil komme tæt på udviklingen, aktuelle debatter og fremtidsvisioner i rammer, der også inviterer til netværk og socialt samvær.