a:gain ApS

Waste-based building elements and interiors at scale

We develop, innovate, produce and deliver products for the professional built environment

ABC Rådgivende ingeniører

Vi er rådgivende ingeniører inden for bærende konstruktioner og med speciale inden for nybyggeri, renovering og transformation. Gennem tværfaglig projektstyring samarbejder vi med et netværk af specialiserede rådgivende ingeniører på tværs af fagligheder og kan således løfte alle typer af rådgiverydelser inden for byggeri. Dette koncept kalder vi for Kompetencebaseret Rådgivning.

AMTech ApS

Træt af kalkgener?

Kalkknuseren (AMTech) løser kalkproblemer i alt fra boligselskaber, andels- og boligforeninger, institutioner, villaer, rækkehuse og vandværker m.fl.. Enheden sættes uden på vandrøret og sender signaler ind i vandet, der gør at kalken udfælder som pulver (aragonit) i stedet for det mere genstridige kalksten (calcit).

Ingen installations- eller driftsomkostninger!

Andersen & Nielsen A/S

Handelsvirksomheden andersen & nielsen as har i snart 100 år haft fokus på distribution og rådgivning af produkter inden for primært to områder: Køkkenindustrien og byggebranchen. Til privatkøkkener har vi specialiseret os i området omkring køkkenvasken, hvor vi til storkøkkener spreder os over et bredere spekter. Byggebranchen betjener vi med værktøj til byggeriet fra støvsugere, over måleværktøj til klassisk håndværktøj i høj kvalitet.

Andersen & Heegaard A/S

Andersen & Heegaard er et tværfagligt teknikhus med rødder der går 200 år tilbage i historien.
Vores tekniske kompetencefelt spænder bredt, og vi kan rådgive og levere tekniske installationer i enhver bygning.

AQUA DANMARK A/S

Aqua Danmark A/S blev stiftet i 2016, da det blev tilladt at fjerne kalk fra vandet i danske hjem. Vi har siden arbejdet målrettet på at tilbyde et bredt sortiment af blødgøringsanlæg og andre vandbehandlingsanlæg til både private og erhverv. Aqua Danmark A/S er en af Danmarks førende virksomheder inden for salg af vandbehandlingsanlæg til private hjem og erhvervslivet.

Aquatex Water Management aps

Vi er sat i verden for at kunne løse vores kunders udfordringer med vandkvalitet og tilstoppede rør – HURTIGST.

Siden 2001 har vi løbende udviklet vores metoder og produkter hen imod hurtigst og mest effektivt at kunne opdage, bekæmpe og forebygge bakterier og belægninger.

Vi betjener erhvervslivet i hele Danmark og Nordeuropa.

Arne Pedersen A/S

Vi bistår med alt indenfor murer, maler, snedker & tømrer, glas, legepladser
& meget mere.

Kvalitet, samspil og gode arbejdsvilkår går hånd i hånd hos Arne Pedersen A/S. Vores medarbejdere bliver hos os i mange år. Vi glædes over, at virksomheden med et afsæt i dygtige medarbejdere fortsætter i 2. generation.

ASSA ABLOY Opening Solutions Denmark A/S

Vi er verdens førende leverandør inden for adgangsløsninger med udgangspunkt i slutbrugernes behov for sikkerhed og tryghed.

 

Innovative løsninger til sikring og åbning af døren.

B3D ApS

Hos B3D tilbyder vi digitaliserings- og droneydelser til den almene og kommunale sektor. Vi er førende inden for dette område og vores team har stået for digitaliseringen af mere end 3.000 ejendomme eller 25.000.000 m2 grundareal. Du får herved adgang til landets mest erfarne team, der har arbejdet i denne branche i mange år.

Bango A/S

Danmarks største specialist butik indenfor døre, vinduer og porte.

En del af vores forretningsfilosofi er, at have det største udvalg på lager og de bedste priser i Danmark. Flere af vore varer sælges med prisgaranti, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi sælger direkte fra lageret eller køber store partier op, og kan derved tilbyde dig rigtig gode priser på god kvalitet.

Bærebyg ApS

Bærebyg ønsker med sin unikke ekspertise at bidrage til en både bæredygtig og mere miljøvenlig tilgang til brugbare byggematerialer og alle de bygningsmæssigt relaterede produkter, der er i overskud ved nedrivning, ombygning, renoveringer og lignende i det Vestjyske område.

BEAS A/S

(BEAS er en af nordens førende leverandører af bl.a. betalingsløsninger, forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol til marinaer, campingpladser, forlystelser, vaskerier, foreninger & ejendomme.)

BEAS tilbyder et bredt udvalg og komplette løsninger til udlejningsejendomme, andels- & ejerforeninger. Herunder adgangs- & betalingsløsninger til ejendomsvaskeri, fælles faciliteter, komplette opladnings- & betalingsløsninger til el-biler, cykler & scootere.

BEAS er specialist i adgangs- & betalingsløsninger og tilbyder løsninger med mønt/polet, kort, kode, app/mobilbetaling og kontaktløs kreditkortbetaling alt afhængig af budget, lejernes/brugernes teknologiske formåen og ønsker i forhold til selvbetjening og administrationsniveau. Vi sammensætter en løsning ud fra netop jeres behov.

Vi følger med udviklingen og præsenterer løbende software-opdateringer, så jeres løsning rækker ind i fremtiden. Professionelle industrielle designere sikrer kvalitet i materialevalg og design. Med en BEAS løsning får I således et danskproduceret kvalitetsprodukt, der betaler sig.

Beckhoff Automation ApS

Beckhoff udvikler åbne automatiseringssystemer på grundlag af PC-baseret styringsteknik. Produktsortimentet omfatter hovedområderne industri-PC, I/O- og fieldbus-komponenter, drevteknologi, automatiseringssoftware, automatisering uden styretavle samt hardware til industriel billedbehandling. Der tilbydes produktlinjer til alle områder, som både kan fungere som enkeltkomponenter, men som også i kombination med hinanden danner et fuldstændigt indbyrdes afstemt styringssystem. Vores New Automation Technology står for universelle og brancheuafhængige styrings- og automatiseringsløsninger, som finder anvendelse i de mest forskelligartede applikationer over hele verden – fra CNC-styrede værktøjsmaskiner til intelligent bygningskontrol.

 

Bekey A/S

Bekey er Danmarks ledende leverandør af sikre, digitale adgangsløsninger, der gør hver dag smartere for både professionelle og private. Vi fokuserer på at skabe innovation inden for områder, hvor den fysiske nøgle nemt kan erstattes med en mere sikker og digital løsning.

BR Teknik Secure4u

Sikring fra kælder til tag.

Sikring som behov er vidt forskelligt opgave for opgave, der findes ikke standard løsninger der passer til alles behov. Derfor arbejder vi med de mange muligheder der er indenfor sikring og kræver det et nyt produkt eller et nyt fokusområde bliver det til en del af vores løsningsforslag.

Secure4u er en del af BR Teknik Cph ApS.

 

 

Brunata A/S

Brunata Smart Building er en helt ny abonnementsbaseret samling af overvågningsservices, der hjælper med at holde dine ejendomme sunde og dine beboere trygge.

Brunata understøtter den grønne omstilling ved at fremme forandring.

Vi bringer cleantech ud til husstandene i hele Europa og bygger bro mellem markedets forventninger og realiseringen af fordelene.

Med en datadrevet tilgang til energiforbruget i private og offentlige bygninger kan ejere og administratorer reducere CO₂-emissionerne, spare ressourcer, gøre bygningerne sundere og forbedre livskvaliteten for beboerne.

Casi Technology A/S

Casi Technology har Danmarks bedste varme-, vand og energimålere – og selvfølgelig fordelingsregnskaber. Vi har mange års erfaring med at montere vand- og varmemålere og lave korrekte, overskuelige fordelingsregnskaber.
Frem for alt, kan og skal vores produkter være en hjælp til at nedbringe det globale energiforbrug.

City Tekniq

Specialist i ladeløsninger til elbiler

Autoriseret el-installatør med 35 års erfaring fra elfaget og 10 års erfaring i at lave design og udbud på ladeløsninger til elbiler. Har lavet design og udbud til + 100 lokationer, der i dag forsyner tusindvis af biler. Har lavet struktureret ”dagligdags-test” af samtlige elbiler på markedet. Udbud og implementering af GPS i alle køretøjer i en kommunal organisation.

Daloc Danmark

Siden 1942 har hver dør, vi har produceret, haft et vigtigt formål. At stoppe tyve og støj, eksplosioner og skud, brande og livsfarlige brandgasser. At øge komforten og sikkerheden i hjem og skoler, på hoteller og i arenaer. At redde liv.

På samme måde som vores døre har et formål, har vores virksomhed det også: at hjælpe vores kunder med at få succes med deres projekter.

Solid viden, stort engagement og lang erfaring betyder, at vi ikke kun leder udviklingen af klassificerede døre. Men at vi også er en god samarbejdspartner for alle, der har brug for førsteklasses døre.

Dansani A/S

Hos Dansani ser vi badeværelset som hjemmets vigtigste rum. Det bliver næsten ikke mere personligt. Derfor synes vi også, at du skal have lov til at lege med din kreativitet og vores badeværelsesmøbler, brus og belysning, når du indretter dit badeværelse.
Det er ikke hver dag, man får et nyt badeværelse. Derfor skal det være præcis, som du ønsker det. Med lækkert dansk design og intelligent funktionalitet, får du med Dansani et fuldendt badeværelse, der lokker dig ud af sengen hver morgen og fylder dig med en skøn følelse af wellness.

 

DanTaet A/S

DanTaet har været på læksikringsmarkedet i mere end 35 år. I den tid har vi designet, udviklet og produceret 7 generationer af læksikringssystemer.  Vores fokus har altid været på at levere det bedst mulige produkt. Derfor samarbejder vi også med nogle af markedets største og stærkeste spillere, når vi skal vælge komponenterne til vores læksikringssystemer. Vi vægter kvalitet og levetid over prisen – alt sammen for at sikre lavest mulige totalomkostninger for vores kunder.

Som dokumentation for vores gennemsyrede kvalitetsbevisthed kan vi blot pege på de 1. generationssystemer der stadig kører mere end 30 år efter de blev leveret.

Data Incorporated ApS

Data Inc. leverer datakvalitet til den danske ejendomsbranche.

Vi udvikler skræddersyede dataplatforme på en unik, forbrugsbaseret forretningsmodel. Med erkendelsen af, at de fleste projekter, som er afhængige af højkvalitetsdata, fejler, tror vi på at levere det solide fundament, som ofte overses.

Med vores platform kan vi levere det hårde, usynlige dataarbejde med at samle, rense og klargøre vores kunders eksisterende data, for at sikre at de rent faktisk får fremadrettet succes med deres datadrevne ambition – samtidig med at de får overblik over deres forretning og interne processer

Dørtelefon Teamet ApS

Vi er eksperter i dørtelefoni, og har tjek på alt hvad der rør sig på markedet. Det seneste årti har vi hjulpet rigtig mange boligforeninger, samt mange mange private hjem, med den helt rigtige løsning ift. dørtelefoni. Hvad enten du foretrækker et helt klassisk system, hvor du nemt og enkelt kan låse hoveddøren op ved tryk på en knap, eller du er til de mere avancerede dørtelefoner, med integreret kamera og skærm, har vi anlægget til dig.

Duka Ventilation

DUKA Ventilation producerer og leverer komplette løsninger til mange former for boligventilation, varmegenvinding og DUKA One ventilationsløsninger. Vi har produceret ventilationsprodukter siden 1968 og har løbende udbygget vores sortiment, så det modsvarer markedets behov. Vi arbejder sammen med eksterne eksperter og rådgivere for at sikre, at alle produkter er testet og afprøvet, så det hele passer sammen som en systemløsning. I de fleste huse i Danmark er der indbygget produkter fra DUKA Ventilation.

Electro Energy A/S

Electro Energy har forsynet Danmark med varme siden 1964. Fra morgenbadet til aftenkaffen. I begyndelsen med maskiner så store som kampvogne. I dag med højtydende kedler, solfangere og varmepumper. Vi dækker Danmark fra øst til vest, med afdelinger i Glostrup, Aalborg og Kolding. Vi har et af Danmarks største lagre af reservedele og et internationalt akkrediteret laboratorium.

Alt det du kalder bøvlet, det klarer vi for dig.

Elite Sikring ApS

Elite Sikring er din professionelle partner, når det gælder sikring og låsesystemer i din virksomhed og i dit hjem. Med fokus på kvalitet, sikkerhed og service tilbyder vi en bred vifte af ydelser, som gør din virksomhed og dit hjem mere sikkert.

Har du brug for en dygtig og erfaren partner i sikkerhedsløsninger, kan vi blandt andet hjælpe med: adgangskontrol, alarmsystem, låsesystem, dørautomatik, overvågning, dørtelefoni, og meget mere.

Ento Labs ApS

Store energibesparelser.
Mindre manuelt arbejde.

Få lavere driftsomkostninger og mindre CO2-udledning i dine bygninger ved at lade kunstig intelligens finde og dokumentere de mest effektive energiforbedringer.

 

Enyday ApS

Kollektive solceller og fælles indkøb fra elnettet – altsammen styret med en app

Vi tilbyder en app og automatiseret løsning til drift af energifællesskaber, som gør det nemmere at have store fælles solceller på tværs af boliger og afregne elforbruget.

FaunaPhotonics

At FaunaPhotonics, we believe in the power of insects. Insects pollinate flora, they keep soils healthy, and provide a vital source of food for fish, birds, and small mammals. A healthy insect population means a healthy forest, meadow, wetland, city park or green roof. By monitoring flying insects, we provide the data you need to ensure that your biodiversity restoration and conservation efforts are successful.

 

Fejekosten Ejendomsservice APS

Professionel ejendomsservice til foreninger og erhverv.

Ejendomsservice i København og omegn med stabil kvalitet.
Få service af vores erfarne og dygtige medarbejdere.

Fejekosten Ejendomsservice har samlet en styrke af gode medarbejdere, summen af de medarbejderes erfaring og den tone og det fællesskab, som gør, at vi har de gode teams og kerner af professionelle folk, der er klar til at rykke ud og hele tiden bliver bedre til det, de laver, fordi de har evnerne og villigheden til at lære nyt.

 

Flow Loop ApS

Vand er en værdifuld ressource, som vi ikke kan tage for givet. Derfor er det nødvendigt at vi ikke lader vand gå til spilde, men genbruger det, når det er muligt.

LOOP giver en fantastisk badeoplevelse og god samvittighed. Nyd et højt flow på 12 liter vand/min. og en stabil vandtemperatur, der ikke ændrer sig mens du bader. Du beslutter, om du ønsker at recirkulere vandet eller ej. Det eneste det kræver er et let tryk på vores special-designede afløbsrist.

FM Mattsson Mora Group Danmark

Med vores innovative tekniske løsninger og 150 års erfaring udvikler, producerer og leverer vi løsninger til køkkener, badeværelser og haver. Både til offentlige og private bygninger.

For os er bæredygtighed at se helheden og at udvise miljøbevidsthed gennem hele produktionskæden. Derfor starter vi med os selv, på vores egen fabrik i Mora ved at fokusere på de små miljøudfordringer i hverdagen. Når vi fremstiller vores vandhaner og brusearmaturer tager vi så mange miljøhensyn som muligt i hver fase – fra udformning og materialevalg til produktion, transport, anvendelse og genvinding.

FMT A/S

Vi er et moderne firma, der beskæftiger sig med alt inden for udendørsopgaver. Vi har som nogle af de første på vores område mere end 40 års erfaring og 2000 entreprenøropgaver bag os. Vi løser alle opgaver professionelt og til tiden! Det er typisk opgaver inden for jordarbejde, naturgenopretning, vandbygning, grøn vedligeholdelse og glatførebekæmpelse, vi løser.

Frese A/S

Hos Frese arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, samarbejdspartnere og kunder om at levere innovative flowstyrings- og komponentløsninger til vores målmarkeder over hele verden.

Frese Gruppen, er et støberi med stor erfaring og en førende producent af kvalitetsventiler, reguleringer og fittings til de globale markedssegmenter HVAC, VVS, fjernvarme/-køling, marine og industri.

Fuglsang Algeservice ApS

Hos Fuglsang Algeservice er vi specialister i rensning, algebehandling og imprægnering af tagfacader/murværk og fliser. Vores arbejde bliver udført med største omhu for at være sikker på at kvaliteten er i top. Vi hjælper både private og erhverv.

Vi kombinerer effektivitet, kvalitet og miljø i vores arbejde.

G. Funder A/S

Vi tilbyder et bredt udvalg af tovværk, liner, børster, koste og pensler og andet gør det selv-udstyr samt et bredt sortiment af el- og VVS-produkter til byggemarkeder, detailhandelen og supermarkedskæder.

Geggus

Geggus har specialiseret sig i produktionen af indgangsmåtter og hører i dag til en af de ledende virk­somheder i Europa.

Hurtig ordrebehandling og fremstillings­præcision af standard- og special­måtter gør hurtig levering mulig. Disse værdier står Geggus for – og det har vi gjort i de sidste 60 år.

GreenDozer.com ApS

GreenDozer er den første online platform for alle professionelle leverandører af genbrugsvarer. Genbrugsvarer vil bl.a. være alt fra nedbrydernes store mængder af byggematerialer til håndværkerens overskud fra diverse byggeprojekter til køkkenfirmaernes udstillingskøkkener. Ambitionen er at samle alt ét sted, så vareudbuddet og mængderne bliver så store, at arkitekter, rådgivere, bygherrer, håndværkere og private gør-det-selv folk, alle kan finde de varer, de søger, til deres byggeprojekt.

På GreenDozer kan du i dag finde genbrugte varer og helt nye basis- og overskudsvarer. Herudover sælger vi genanvendte byggematerialer, hvor vores leverandører i produktionen anvender brugte materialer til at skabe et nyt produkt.

Grohe A/S

GROHE er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser. Siden 2014 har GROHE været en del af LIXIL sammen med en række andre førende nøglebrands, der producerer banebrydende vand- og boligprodukter. For at kunne tilbyde ”Pure Freude an Wasser”, der er GROHEs slogan, er hvert produkt baseret på brandets værdier om kvalitet, teknologi, design og bæredygtighed.

GROHE skaber og producerer intelligente og livsforbedrende løsninger gennem sine dedikerede porteføljer: GROHE QuickFix, GROHE Professional og premium-sub brandet, GROHE SPA. Alle disse imødekommer de specifikke behov hos GROHEs professionelle forretningspartnere og deres differentierede målgrupper.

Guldager A/S

Guldager A/S er specialister i vandbehandling. Vi anvender mange årtiers erfaring og den allernyeste viden og teknologi. Vi sørger hver dag for rent og effektivt brugs- og procesvand til bl.a. HORECA, industri og offshore.

Guldager tilbyder alle former for korrosionsbeskyttelse og vandbehandling til brugsvand, procesvand i industri og offshore. Guldager har desuden et fint forgrenet servicenetværk i Danmark.

 

Heto ApS

Hos HETO har vi specialiseret os i at være din faste håndværkspartner. Ud over vores egen stab af dygtige tømrere og snedkere har vi et tæt samarbejde med erfarne underentreprenører inden for alle fag; Byggeledelse, Tømrerentrepriser, Renoveringsopgaver, Løbende vedligeholdelse, Ombygninger, Nyindretning af ejendomme.

 

Hudevad Radiator Design A/S

Hos Hudevad besluttede vi for længe siden, at vores radiatordesign skulle være mere end blot en varmekilde. Vores radiatordesigns er alle lavet med et enkelt og tidløst udtryk, hvor vi giver dig masser af valgmuligheder for former og størrelser. På den måde giver vi dig mulighed for at vælge, om radiatoren skal fungere som et blikfang i din indretning, om den skal fremhæves eller om radiatoren skal glide i baggrunden, opbevares i et møbel, indbygges i væggen eller have en funktion som bænk eller fungere som garderobe.

Idealcombi A/S

Idealcombi er en dansk vinduesproducent, der udvikler, fremstiller og sælger vinduer og døre i træ/aluminium.

Hos os er “godt nok” aldrig godt nok. Gang på gang har vi fundet nye løsninger i vores stræben efter det perfekte vindue.

Vores vinduer udvikles, testes og produceres på vores vinduesfabrik i Hurup, Thy.

Som en af Danmarks største og mest velkonsoliderede vinduesproducenter leverer vi et bredt sortiment af kundetilpassede produkter i høj kvalitet til ind- og udland.

Produktionen er fordelt på 3 vinduesfabrikker/produktionshaller, hvor vi producerer nogle af branchens bedste vinduer.

IDservice

IDservice har mange års erfaring med implementering og
drift / vedligeholdelse af Danmarks største kortsystemer.

Vi er et erfarent team, som har arbejdet med installation og reparation af Fargo/HID kortprintere siden 1999.
Installation af software og udveksling af data til eksempelvis:
Adgangskontrolsystemer(ADK), kopi og print systemer, kantinesystemer, tidsregistrering, gæstesystemer mm.
Software til kodning af magnetstribe, chip- og mifarekort mm.

ILOQ Danmark ApS

Først var der en løsning, som var baseret på en digital nøgle. Så kom der en mobiltelefonbaseret løsning. Nu er der én meget intelligent og enkel løsning, der administrerer flere låsesystemer, samtidig med at dine levetidsomkostninger minimeres.

Intelligente låsesystemer til alle områder. Uanset hvilken type ejendom du administrerer, og uanset hvilke udfordringer med låsning og adgangsadministration du står over for, tilbyder iLOQ 5 Series altid en pålidelig og omkostningseffektiv løsning.

Jasa Company A/S

Jasa Company A/S sælger kvalitetsprodukter til byggesektoren både i Danmark og de nordiske lande. Varesortimentet er bredt og består blandt andet af et velassorteret program af beslag til døre, vinduer, køkken mm. Derudover fører vi et bredt sortiment til sikring af din bolig.

Jasafe produkterne består af låse, cylindre og tilbehør til sikring af lejligheder, private boliger, udlejningsejendomme og erhvervsbyggeri.

Lacuna A/S

Lacuna er en dansk virksomhed, som udvikler og producerer foldedøre på egen fabrik i Langeskov. Med ambitionen om at lave verdens bedste foldedør, har Lacuna fokus på høj isoleringsevne, tæthed og sikkerhed, samt design og kvalitet. En foldedør fra Lacuna har en levetid på 30-50 år.

En almindelig terrassedør eller hæve-skydedør kan ikke måle sig med en foldedør fra Lacuna, som kan åbnes op til 90% af bredden, hvor en traditionel hæve-skydedør kun kan åbnes ca. 45% af bredden.

Lagur A/S

LAGUR® er sat i verden for at give alle private og professionelle forbrugere af vand en nemmere hverdag uden kalkgener – og uden at gå på kompromis med vandets naturlige, sunde og velsmagende egenskaber.
LAGUR er skabt til fordel for den grønne omstilling og understøtter direkte flere af FN’s Verdensmål.

LindInvent ApS

Vores helhesløsninger til behovsstyrning af ejendomme.

Kender du udtrykket “at fyre for gråspurvene”? Det gør vi. Det er derfor, vi arbejder med behovsstyring af ventilation, belysning og solafskærmning. Hvorfor spilde en masse energi på et tomt lokale? Vi arbejder med intelligente systemer for at skabe og bibeholde et optimalt og bæredygtigt indeklima ved at behovstilpasse luftmængde og behov for ekstra køling eller tilskudsvarme. Et vindende koncept!

Malmbergs Elektriske A/S

Malmbergs Sverige startede sin nuværende virksomhed i 1981, hvor firmaet ændrede status til at være et import-, agentur- og handelsfirma med egen distribution og grossistsalg af elartikler til elinstallatører, grossister og industri. De senere år har Malmbergs øget sin indsats på udvikling af egne mærkevarer, EMV, ved at øge integrationen bagud i fremstillingsleddet, med investeringer i såvel produktudvikling som design.

Maxplay ApS

En legeplads spreder glæde

Har du en skolegård, der skal renoveres, eller en boligforening, hvor der skal opsættes nye legestativer. Eller trænger den eksisterende legeplads til et løft? Så lad Maxplay skræddersy en løsning, der dækker dine behov. Vi er en legepladsleverandør, og det er vores fornemmeste opgave at realisere drømme. Vi holder til i Køge, men vores inspektører kører ud til hele Danmark.

Sammen med vores kunder ønsker vi at skabe legepladser med balance mellem kvalitet, økonomi og sikkerhed, der lever op til vores kunders ønsker og forventninger. Vi vil være din foretrukne legepladsleverandør ved forbedring af Danmarks udemiljøer, hvor der skal være plads til alle aldersgrupper.

Modul-System HH A/S

Modul-System er en af verdens førende producent af indretningsløsninger til servicebiler. Hovedkontoret ligger i Sverige, og vi har 10 datterselskaber i Europa og Asien. Derudover har er vi et verdensomspændende netværk af samarbejdspartnere, og produkterne sælges i 50 lande i hele verden.

Monoma

When left empty, vacant properties can accelerate neighborhood decline, depressing property values, raising municipal service costs, and most importantly, decreasing the quality of life for residents.

However, vacant properties also offer an opportunity. In cities everywhere, vacant properties have become the engines of urban rebirth. With the right combination of low prices and unconventional spaces, vacant property can attract a dynamic and creative community, eager to be part of the city.

And that is where we come in. We are Monoma, we offer (con)temporary living solutions that use space creatively. This way, we give people the home and freedom to live a vibrant city life, to live anywhere.

Nanostone A/S

Nanostone er Danmarks førende indenfor specialafrensning og overfladebehandling.
Virksomheden havde sine første eksperimenter med rensning af fliser tilbage i 2008, hvor flisepest var relativt ukendt og kun lige begyndt at sætte sig for alvor på danskernes fliser.

Idag leverer Nanostone flere services, men holder fokus på, at vores services hovedsageligt skal være omkranset ejendommen udenfor og det skal være opgaver, hvor vores kunder har et behov og hvor det kan være omsonst at holde ved lige.

Navergruppen A/S

NaverGruppen er specialiseret i Tag & facade og har Danmarks største lager i langtidsholdbare produkter af zink, kobber og aluminium. Vi forhandler naturskifer og andre bæredygtige produkter som Sedumtag, græstag og cirkulære inddækningsprodukter mv.

Uanset om du efterspørger standard eller individuelle produkter er NaverGruppen klar til at hjælpe.

Den ægte vare forbinder vi med naturens egne smukt patinerende materialer: Zink, kobber, aluminium og naturskifer tilsat det gode håndværk. De seneste år har vi haft fokus på at udvide produktpaletten med bæredygtige løsninger som feks. grønne tage.

Vores passion for kvalitet og de ædle natur­materialer har vi fælles med Naversvenden, der drager på valsen for at arbejde med klassiske byggerier i Europa. Derved bærer Naversvenden sin viden om materialer og traditioner videre og fagkundskaberne forbedres til glæde for andre.

Næste ApS

Næste er en cirkulær design- og byggevirksomhed, der leverer markedets bedste skure i genbrugsmaterialer og med højt serviceniveau overfor kunder og samarbejdspartnere.

På den måde ønsker vi at gøre det let – og helt almindeligt for bygherre at tage det rigtige og ansvarlige valg

Niras A/S

Som en af Skandinaviens førende rådgivende ingeniørvirksomheder kan vi tilbyde at løse en lang række udfordringer i forbindelse med drift og vedligeholdelse – det vi i daglig tale kalder Digital Driftsoptimering:

Facility management, digitalisering af bygninger (Administration, ombygninger, mængdefortegnelser til udbud / BBR-opdatering og arealopgørelse ved køb og salg / Ydelser: Digitalisering af tegninger, 3D-scanning og modellering, fotoregistrering mv.)

Bygningseftersyn med drone (I forbindelse med vedligehold, due diligence mv.)

Energidrift (Beregning af solcellepotentiale / Inspektion af anlæg)

Ledningsregistrering

Grøn registrering/biodiversitet

Optinor

Optinor er landsdækkende leverandør og installatør af innovative kvalitetsløsninger i glas og til glas. Vi udspringer af virksomhederne Nordisk Solfilm / Solfilm.dk og Nordic Glass Security, som vi samler i et hus med fokus på funktionelle og æstetiske løsninger til opgradering af glas. Vi arbejder med markedets beste brands som 3M og Stila.

Vi levererer:

  • Filmløsinger der reducerer solvarme fra 3M
  • Kvalitets solafskærmning fra Stila
  • Sikkerhedsfilm fra 3M og Haverkamp
  • Sikkerhedsglas fra Hammerglass
  • Designløsninger til glas fra 3M Fasara
  • Designløsninger til vægge och møbler fra 3M Di Noc og Coverstyl´
  • Privacyfilm mod bla. aflytning og indkdig.

Vi glæder os til at se dig på messen!

Outrup Vinduer & Døre A/S

Alle vores vinduer og døre bliver fremstillet på Mors i Nordvestjylland af kompetente og passionerede medarbejdere, som hver dag arbejder på at opfylde vores kunders ønsker om skræddersyede løsninger og skæve mål. Vi sætter en ære i at videreføre de stolte, danske håndværkstraditioner og bevare & udvikle sunde, danske arbejdspladser.

Petro-Chem A/S

Petro-Chem A/S er et dynamisk smøreolie selskab med stort fokus på vores kunders behov og smøre-strategi. Petro-Chem har en meget klar strategi, at levere de absolutte bedste kvalitetsprodukter på markedet. Vores hovedproduktområde er smøreolier og -fedter, hvor Petro-Chem er den eneste autoriserede distributør for Petro-Canada Lubricants i Danmark, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland.

Proline Danmark ApS

Proline Group er markedsleder inden for rørrenovering i ejendomme. Vi tilbyder effektive, fleksible løsninger til istandsættelse af regn- og spildevandsledninger så smidigt og billigt som muligt for både husejere og beboere. Med vores egenudviklede Proline-metode renoverer vi gamle rør ved at sprøjte plast ind i dem. Alternativt benytter vi vores Prosoc-metode, hvor vi krænger et fleksibelt fór – en strømpe – ind i eksisterende rør.

Recover ApS

Recover er i dag Nordens største industri- og skadeservicekoncern med over 2000 ansatte, heraf ca. 330 dedikerede medarbejdere i Danmark. Vores forretningsområder har udviklet sig over tid, og spænder i Danmark bredt inden for skadeservice, industriservice, marineservice, indeklimaservice samt en bred vifte af kloak- og heavy spulearbejde og håndværkerservice.

 

Rubæk & Co. A/S

Vi er totalleverandør af udstyr til miljørigtig kildesortering og affaldshåndtering og har i dag Skandinaviens største produktsortiment af maskiner og udstyr, både til inden- og udendørs brug.

Vores produktsortiment spænder fra containere, komprimatorer, pappressere, 2- og 4-hjulede containere, nedgravede affaldssystemer, udstyr til affaldshåndtering samt service. Derudover forhandler vi produkter af 100 % genbrugsplast som f.eks. møbler til park og byrum.

 

Schneider Electric A/S

Schneider Electric er førende inden for digital omstilling af energistyring og automatisering. Fra rådgivning om energieffektivisering og digitalisering til optimering af dine aktivers livscyklus kan vi tilbyde de løsninger, som imødekommer dine behov. Vores teknologier har fokus på den grønne omstilling og hjælper dig med at blive mere energieffektiv og reducere omkostninger.

SCtronics / Sawux

SCtronics har udviklet en bred vifte af innovative indeklimasensorer (Sawux), der skiller sig ud fra konkurrenterne på flere måder. Vores sensorer tilbyder ikke kun avanceret monitorering af indeklimaet, men også dybdegående analyser og automatisk justering – unikke kombinationer, som vores konkurrenter har svært ved at matche. Den brede funktionalitet giver kunderne en mulighed for at opnå optimalt indeklima til en markant lavere pris end alternativerne på markedet.

 

Skovgaard & Berg ApS

Velkommen til Skovgaard & Berg ApS

Vi er med til at holde Danmark rent

Vi tilbyder afrensning og efterbehandling af næsten alle overflader så som

Facaderensning med efterfølgende algebehandling og imprægnering
Dybdegående gulvrensning uden brug af kemikalier (NYHED)
Fliserensning med efterfølgende algebehandling og imprægnering
Afrensning af træterrasser med efterfølgende oliering
Afrensning af både/badebroer
Almindelig algebehandling af tage, fliser, facader m.v.

Vi udfører opgaver for erhverv, institutioner og private

Skovgaard & Berg ApS er en del af netværket Mand & Bil der består af ca. 116 selvstændigefirmaer, der kører under fælles logo og har fælles indkøbsaftaler til gavn for vores kunder.

Solar Danmark A/S

Vi fokuserer på energieffektive løsninger og tilbyder branchens bedste services, når det gælder bæredygtig brug af ressourcer. Til fordel for miljøet. For vores kunder. Og for Solar.

Sørskår Mekaniske Verksted A/S

Siden starten i 1980 har vi bygget opp solid erfaring og kompetanse innen mekanisk bearbeiding og produksjon. Gjennom stadig nye og krevende oppdrag har vi utviklet et bredt produkt- og tjenestespekter, og vi er i dag en solid samarbeidspartner innen mekanisk produksjon, konstruksjon og produktutvikling, samt innen feltet automatisering og robotisering.

Hovedparten af ​​produkterne er lavet af aluminium, plast eller syrefast stål. Vores lange erfaring og solide kendskab til aluminium gør, at vi ofte kalder os “aluminiumsspecialister”. Men vi har også ekspertisen og udstyret til at producere i de fleste andre metaller og hårde materialer.