For udstillere

En unik mulighed for at møde førende beslutningstagere og skabe nye kunderelationer!

Book din stand i dag!

Vær med når den samlede ejendomsbranche
mødes omkring renovering og byfornyelse

På Ejendomsmessen 2023 kommer du og din virksomhed som leverandør helt tæt på private og offentlige beslutningstagere i ejendomsbranchen, som efterspørger løsninger til ombygning, modernisering og optimeret drift af den eksisterende bygningsmasse. Investeringer, der drives af et fokus på menneskers trivsel, miljø og klima samt værdiskabelse.

Ejendomsmessen 2023 giver din virksomhed en profileret platform for nye kunderelationer gennem personlige møder og målrettet markedsføring af virksomheden samt produkter og serviceydelser. Udstillerne får desuden adgang til nye professionelle netværk gennem Ejendomsmessens målrettede mødeaktiviteter og seminarer.

 

Ejendomsmessens fokus på renovering og byfornyelse tager udgangspunkt i den globale opvarmning, som forandrer klimaet, ikke blot i Danmark, over alt på Jorden. Det er en brændende platform for ejendomssektoren.

40 procent af Danmarks samlede energiforbrug kommer fra bygninger, og det er veldokumenteret, at de største klima- og miljøgevinster hentes i optimeret drift og udvikling af eksisterende ejendomme. Der skal med andre ord investeres milliarder i renovering og byfornyelse i de kommende år.

Ved at booke en stand på Ejendomsmessen 2023 får du de bedste forudsætninger for at blive en del af denne positive udvikling og præsentere dine produkter og ydelser for potentielle kunder samt hele ejendomsbranchens værdikæde.

4 gode grunde til at udstille på Ejendomsmessen

Mød beslutningstagere

Størstedelen af dem, der besøger messen, er beslutningstagere, direkte eller indirekte, der er på udkik efter nye produkter og serviceydelser.

Lancer dine produkter

Brug Ejendomsmessen som lanceringsplatform for dine produkter og løsninger og vis, hvordan netop dine nyheder fører til rentable investeringer.

Effektiv leadgenerering

Med vores digitale værktøjer kan du nemt og effektivt indsamle OG kvalificere leads, som du kan kontakte umiddelbart efter messen.

Byg dit brand

Ved at eksponere din virksomheds brand både før, under og efter messen sikrer du, at du ender top-of-mind hos ejendomsejere og administrationsselskaber rundt omkring i Danmark.

For dig som udstiller

God forberedelse er nøglen til succes

Få mest ud af din deltagelse i Ejendomsmessen 2023. Tilmeld din virksomhed som udstiller allerede i dag og brug din deltagelse som afsæt for dialog og aktivering af dine nuværende og potentielle kunder, så du sikrer størst muligt fremmøde og interesse for din stand og dine produkter/serviceydelser.

Som en del af udstillerpakken indgår visuelt materiale til at poste på LinkedIn, i dine nyhedsbreve og på din hjemmeside med din virksomheds navn integreret i designet – og vi bistår gerne med yderligere markedsføringsmateriale.

Hvem besøger messen?