Book din stand

Udfyld venligst formularen nedenfor, hvis du er interesseret i en stand på Ejendomsmessen 2024, så kontakter en af vores salgsrepræsentanter dig.

Du kan vælge at booke en komplet standpakke med alt, hvad du har brug for, eller blot selve standpladsen, hvis din virksomhed allerede har sit eget profilerede standinteriør.
Uanset hvilken standstørrelse du vælger, er den bygget og klar, når du ankommer. I en booking er følgende altid inkluderet: gulvtæppe, hvide vægge, en 230V-stikkontakt og strøm samt rengøring før, under og efter messen. Vælger du en komplet standpakke tilkommer lys, et højt bord og to barstole.
Som en del af udstillerpakken indgår også visuelt materiale til at poste på LinkedIn, i dine nyhedsbreve og på din hjemmeside med din virksomheds navn integreret i designet – og vi bistår gerne med yderligere markedsføringsmateriale.

  • Udfyld formularen, hvis du er interesseret i en stand på Ejendomsmessen 2024, så kontakter en af vores salgsrepræsentanter dig.

Hvorfor deltage på Ejendomsmessen?

Et effektivt mødested

Med hele den danske ejendomsbranche – privat som offentlig – samlet under ét tag i to dage.

Værdifulde kontakter

Skab vigtige kunderelationer, som du kan følge op på og udvikle yderligere efter messen.

Seminarer og debatter

Bliv inspireret af branchens førende eksperter og meningsdannere, der afholder oplæg og debatterer med fokus på den fremtidige ejendomsbranche

En målrettet marketingplatform

Hvor publikum er beslutningstagere og influencers i din branche på udkig efter nye produkter og løsninger