UDSTILLER INFO

Hvilke åbningstider er der?

Indflyt
Tisdag d.31. maj kl. 08.00-22.00
Onsdag d.1. juni kl 07.00-09.00

Udflyt
Torsdag d.2. juni kl. 16.15-22.00

Åbningstider for udstillere
Onsdag d.1. juni kl. 08.00 – 17.00
Torsdag d.2. juni kl. 08.00 – 16.00

Åbningstider for besøger
Onsdag d.1. juni kl 9-17
Torsdag d. 2. juni kl 9-16

Smarte navn badge

Besøger og udstiller får en badge med navn, virksomhed og titel og en stregkode som I som udstiller kan scanne på messen i jeres stand. Når i scanner en kunde i jeres stand får i adgang til alle de informationer denne har udfyldt ved tilmelding til messen. Som udstiller modtager I under indflytning en QR kode som I kan placere på jeres stand. Når de besøgende scanner jeres QR kode får de informationer, der er angivet under jeres online-profil, via e-mail, når deres besøg slutter. Har du Leadspakke  eller Pluspakke kan du efterfølgende finde  kontaktoplysninger over de besøgende I har scannet i jeres stand. 

Hvordan markedsføres Ejendomsmessen?

Vi hjælper meget gerne med det markedsføringmateriale du  har brug for. Vi ligger gerne gæsteartikler, nyheder og aktiviteter på vores hjemmeside og sociale medier.  Vi arbejder derudover blandt andet med:

 • Samarbejde med brancheforeninger og magasiner
 • Digital annoncering
 • Sociale medier
 • Nyhedsbreve
 • Udsendelse af personlige invitationer
 • Udsendelse af digitale invitationer
 • Invitation og information via partnere, sponsorer og udstillere

Vil du være med via vores kanaler? Eller har du behov for markedsføringmateriale? Kontakt maria.jarl@numeramassor.com

Registrering af standpersonale

I registrerer jeres standpersonale  via jeres udstillerportal som I får adgang til efter i har booket en stand. Ved spørgsmål kontakte maria.jarl@numeramassor.com.

Digital stand

Jeres digitale stand vises i udstillerlistingen på hjemmesiden. Her har I store muligheder for at allerede inden messen, skabe interesse omkring jeres produkter eller ydelser. Design en flot stand, udfyld kontaktinformation og reklamere via jeres youtube- kanal  eller hjemmeside. 

Fælles markedsføring

Som udstiller og partner forventer vi, at du maksimerer de muligheder, som messen skaber ved at inviter besøger og sprede ordet om Ejendomsmessen gennem dine kanaler og netværk

 • Inviter dine kunder og dit netværk.
 • Følg Ejendomsmessen på LinkedIn 
 • Spred jeres deltagelse på de sociale medier.
 • Skriv et redaktionelt indlæg. Det kan være et aktuelt problem, et varmt emne eller en spændende case som vi kan dele på vores hjemmeside, sociale medier eller via vores nyhedsbrev. Forfatter og virksomhed vil stå som klar afsender. Indlægget må fylde maks. 1 A4 side og skal sendes til maria.jarl@numeramassor.com

Kan man holde et oplæg?

Der er mulighed for at holde et oplæg på messen. Kontakt Maria Jarl vedr. hvilket emne/case du er interesseret i.

Maria Jarl
Projektkoordinator
+46 735288745
maria.jarl@numeramassor.com

Din sikkerhed - Vores fokus

Sikkerhed har altid været en af ​​vore højeste prioriteter, nu mere end nogensinde. Vi gør alt for at sikre, at vore messer er rene og sikre mødesteder at mødes og gøre forretninger. Dit helbred er vores højeste prioritet.

Læs mere