UDSTILLER INFO

Hvilke åbningstider er der?

Indflyt
Tisdag 31. maj kl. 08.00-20.00

Udflyt
Torsdag 2. juni kl. 16.00-22.00

Åbningstider for udstillere
Onsdag 1. juni kl. 08.00 – 17.00
Torsdag 2. juni kl. 08.00 – 16.00

Hvad er Smart Badge?

Smart Badge forvandler dine besøger til kvalificerede leads!Som udstiller modtager I under indflytning en trådløs læser som I kan placere på jeres stand. Når de besøgende holder deres Smart Badge op mod jeres læser får de besøgende alle de informationer, der er angivet under jeres online-profil, via e-mail, når deres besøg slutter. Har du GoLeads eller GoPlus får du en liste med kontaktoplysninger over de besøgende der har holdt deres Smart Badge op mod jeres læser.Listen finder I i My Easyfairs når messen er slut.

Hvordan markedsføres Ejendomsmessen?

Vi hjælper meget gerne med det markedsføringmateriale du  har brug for. Vi ligger gerne gæsteartikler, nyheder og aktiviteter på vores hjemmeside og sociale medier.  Vi arbejder derudover blandt andet med:

 • Samarbejde med brancheforeninger og magasiner
 • Digital annoncering
 • Sociale medier
 • Nyhedsbreve
 • Udsendelse af personlige invitationer
 • Udsendelse af digitale invitationer
 • Invitation og information via partnere, sponsorer og udstillere

Vil du være med via vores kanaler? Eller har du behov for markedsføringmateriale? Kontakt josephine.bachmann@easyfairs.com

Registrering af standpersonale

I registrerer jeres standpersonale via My Easyfairs. Al standpersonale skal have et udstillerkort på messen. Sådan tilmelder du standpersonale: 

 1. Log ind på My Easyfairs med det login som du fik da du bookede din stand på messen. 
 2. Klik på “Administrer stand” på den aktuelle messe.
 3. Gå ind på fanen “Forbered din stand”.
 4. Klik på “Registrer dit personale” under sektionen”Standpersonale”.
 5. Klik på “Registrer dit personale” i den nye visning
 6. Du kommer nu videre til et nyt vindue. Klik på ”Personale” (den anden fane højst oppe på siden i det blå felt) hvis du ikke automatisk havner der.
 7. Klik på ”+ new” og tilføj standpersonalets oplysninger. Klik på “Next”.
 8. Personen får nu en mail med sit udstillerkort til den e-mail du har angivet.
 9. Medbring udstillerkortet til messen og kom hurtigere og nemmere ind på messen.

Hvad er Visit connect?

Indhent og kvalificer leads uden problemer ! For dig med GoLeads og GoPlus. Med appen Visit Connect kan du scanne information om de besøgende på jeres stand helt enkelt ved at scanne QR-koden på deres Smart Badge. Dette letter opfølgningen efter messen og sikrer at du ikke mister vigtige visitkort eller kontaktoplysninger.Kort forinden messen får du tilsendt en Visit Connect email med et personligt link. Ved at følge linket og oprette et personligt login og adgangskode eller ved at bruge et allerede eksisterende login. Følg derefter de syv punkter i emailen for at aktivere licensen. Når din telefon er aktiveret kan du scanne de besøgende på standen. Vær opmærksom på at I ikke kan ændre telefon når QR koden er aktiveret. Den er låst til den smartphone den er downloadet på. Husk også at dette skal gøres forud for messen.

Fælles markedsføring

Som udstiller og partner forventer vi, at du maksimerer de muligheder, som messen skaber ved at inviter besøger og sprede ordet om Ejendomsmessen gennem dine kanaler og netværk

 • Inviter dine kunder og dit netværk.
 • Spred jeres deltagelse på de sociale medier.
 • Skriv et redaktionelt indlæg. Det kan være et aktuelt problem, et varmt emne eller en spændende case som vi kan dele på vores hjemmeside, sociale medier eller via vores nyhedsbrev. Forfatter og virksomhed vil stå som klar afsender. Indlægget må fylde maks. 1 A4 sideog skal sendes til sofie.dagnelid@easyfairs.com

Kan man holde et oplæg?

Der er mulighed for at holde et oplæg på messen. Kontakt Maria Jarl vedr. hvilket emne/case du er interesseret i.

Maria Jarl
Projektkoordinator
+46 735288745
maria.jarl@numeramassor.com

Din sikkerhed - Vores fokus

Sikkerhed har altid været en af ​​vore højeste prioriteter, nu mere end nogensinde. Vi gør alt for at sikre, at vore messer er rene og sikre mødesteder at mødes og gøre forretninger. Dit helbred er vores højeste prioritet.

Læs mere