Adgangskontrol med et æstetisk touch

Beskrivelse

Åbn døren med en brik, aktivér kontorfunktion, tidsstyret åbning, toggle-funktion – XS4 Mini-serien er en adgangskontrol for dem, der ønsker de mange muligheder fra Salto XS4, men som designmæssigt går i et med omgivelserne og efterlader et stilrent udtryk.

XS4 Mini adgangskontrollen er en elektronisk lås, der udover at højne sikkerheden i bygninger ligeledes er skabt for at appellere til den visuelle helhed.

Den lille, smarte Salto XS4 Mini indeholder, ifølge producenten, således markedets nyeste og mest avancerede teknologi. Den er i tråd med dette fuldt kompatibel med Salto Virtual Network (SVN) og med Salto Wireless Network samt med hele spektret af Salto hardware.

Forbedringer og fornyelser

Den nye elektroniske lås har endvidere fået en hurtigere mikroprocessor samt firdoblet sin hukommelseskapacitet. Og på det hverdagspraktiske plan er låsens læser indrettet, så brugeren registreres i hele området over dørhåndtaget, så man ikke skal stå og vifte med sin nøglebrik og gætte sig til, hvor signalet opfanges bedst.

XS4 Mini kan integreres i andre, eksisterende adgangskontrolsystemer, hvilket giver systemet en klar fordel. Endelig er installeringen ganske enkel og kræver ikke kompliceret eftermontering.

Fakta – XS4 MINI:
Aflåsningsfunktion ved greb på udvendig side
Akustisk samt visuelt indikation for godkendt eller afvist åbning
Har LED, så man let kan se dørens status
Videreudviklet antenne, så den læser legitimationsoplysninger hurtigere
Kompatibel for dørtykkelser mellem 35 mm – 125 mm
Kan kun anvendes med ny trådløs PPD800
Højde x bredde x dybde 127 mm x 58,5 mm x 22,5 mm
Vægt 840 gram
Forsyningsspænding 3 x AAA batterier
Kræver certificeret Salto installatør
Er SVN kompatibel