Carl F dørlukkere og dørvælgersystemer

Beskrivelse

Dørlukkere skal kunne klare både hverdagsbrug og nødsituationer. I hverdagen gør de dørene nemmere at betjene ved at sikre en korrekt og sikker lukning. I nødsituationer sikrer de, at brandzoner adskilles på en sikker og godkendt måde, så en evt. brand begrænses.

Dørlukkerne fungerer udelukkende mekanisk med en hydraulisk trindelt fjeder. Denne opbygning giver en ensartet og funktionssikker drift under alle forhold – også i tilfælde af strømsvigt.

Dørlukkerne har modtaget ‘Product Design Award’ for deres moderne udførelse, og programmet indeholder alt – lige fra løsninger med knækarm eller glideskinne til avancerede dørlukkersystemer til en- og to fløjede døre med brandkrav. Den slebne kappe er udført i rustfrit stål og matcher CF2000-seriens øvrige produkter.

Alle dørlukkere og systemer er testet og godkendt iht. de nyeste europæiske standarder og overholder dermed de gældende krav til sikkerhed og funktion. De kan dermed anvendes på alle brand- og røghæmmende døre af stål, aluminium og træ.

Randi er med base i Randers ejet af ECO Schulte – et familieejet tysk verdensomspændende firma som har eksisteret siden 1926 med fokus på dørbeslag i et funktionelt og innovativt design. Se det brede og dybe sortiment af dørlukker-produkter, som Carl F og Randi har udvalgt for at lukke opgaven omkring døren her