DUOX monitorer med indbygget WiFi, besvar døropkald via din mobiltelefon

Beskrivelse

Vi leverer de nyeste DUOx monitorer med WiFi forbindelse. Med disse er det nu muligt at besvare døropkald og åbne døren via mobilenheder, både smartphones og tablet.

I takt med målsætning om at fremstille og tilbyde det bedste teknologi til mainstream markedet lancerer FERMAX nu DUOX VEO WiFi og DUOX VEO-XS WiFi monitorer med integreret internetforbindelse, som gør det muligt at viderestille opkald til brugerens smartphone eller tablet.
WiFi forbindelser i monitorer er en stor ændring inden for video dørtelefoni, der gør det muligt for brugeren at betjene deres dørstation som var de tilstede, selv når de ikke er hjemme. Takket være viderestilling fra monitor til smartphone eller tablet kan brugeren se hvem der ringer på, føre en samtale med dem og åbne døren hvis de ønsker det, lige meget hvor i verden de befinder sig.

Det gør ingen forskel om du er på kontoret, på vej til arbejde eller på ferie, du kan besvare døropkald hvor du befinder dig – blot du downloader den gratis FERMAX BLUE app til din tablet eller smartphone og linker den til din dørstation.
Vi tilbyder VEO og VEO-XS monitorerne med DUOX teknologi som indgangsvejen til deres store produktudvalg. Både VEO (med telefonrør) og VEO-XS (håndfri) har et 4,3” widescreen farvedisplay (i 16:9 format), muligheder for forskellige ringetoner, automatisk billedfunktion og ”Forstyr Ikke” funktionalitet. Du kan vælge WiFi funktioner som gør det nemmere og mere naturligt at kommunikere, uanset om du er hjemme eller ej.

Hos Freund Elektronik A/S tilbyder vi FERMAX VEO og VEO-XS WiFi, samt resten af det spanske firmas katalog indenfor dørtelefoni. Kontakt os for at høre nærmere omkring en løsning der passer til netop jeres behov.

SERVICE
Freund Elektronik’s professionelle teknikere er meget behjælpelige med rådgivning, projektering og teknisk service.

Medier

Galleri

Internet side

Downloads