Fermax PHOTOCALLER: Gratis billedelager til DUOX- skærme

Beskrivelse

PHOTOCALLER funktion der medfølger som standard med VEO og VEO-XS dørstationer, forbedrer sikkerheden og gør dagen nemmere for slutbrugeren. DUOX systemet tager automatisk billeder af de personer der ringer på fra den udendørs dørstation og noterer dato og tid, uanset om der bliver svaret eller ej. Derved kan man både holde styr på mistænkelige personer eller venner og familie.

PHOTOCALLER kan lagre op til 150 billeder, som tages automatisk få sekunder efter den besøgende trykker på knappen. Billederne inkluderer dato og klokkeslæt og kan gennemses så mange gange beboeren måtte ønske det. De kan også hurtigt slettes hvis der ikke er brug for dem. PHOTOCALLER funktionen kan nemt slukkes eller tændes fra dørstationens menu hvis den ikke er påkrævet, enten midlertidigt eller permanent.

PHOTOCALLER er en fantastisk måde at forøge sikkerheden og brugeroplevelsen for beboeren. Den bringer, via dets inklusion i DUOX systemet, en high-end løsning til flere brugere i VEO dørstationer uden ekstra omkostninger.

Med dets moderne design, brugervenlig drift og konkurrencedygtige pris, er VEO og VEO-XS serien af dørstationer hurtigt ved at blive det foretrukne valg fra både installatører og beboere.

For mere info kontakt:
Freund Elektronik A/S
tlf. 66 16 24 14 eller besøg vores hjemmeside www.freund.dk

Medier