Godt samarbejde mellem leverandør og kunde fremmer processen

Beskrivelse

Et godt samarbejde mellem NIC Denmark og entreprenører med udgangspunkt i levering af materialer har været kendetegnende for blandt andet renoveringsprojekterne Vesterport i Horsens og Peter Freuchensvej i Aalborg.

Vesterport, Horsens bliver renoveret for ca. 285 millioner, og NIC Denmark leverer ClipOn Flex lysninger og vinduesbundstykker til entreprenøren Egil Rasmussen A/S, som monterer det i boligerne. Projektet startede i 2016 og efter planen slutter det i december 2019/januar 2020. ”Tømrerne hos Egil Rasmussen er glade for den lette og hurtige montage af de præfabrikeret lysninger og bundstykker fra NIC Denmark, som sparer dem tid. Vi sætter stor pris på den super behagelige og fleksible betjening vi har fået hos NIC Denmark” udtaler Peter U. Andersen, Egil Rasmussen A/S.

I forbindelse med et renoveringsprojekt på Peter Freuchensvej valgte entreprenøren Toppenberg H.O.K ClipOn Innnercore lysninger og bundstykker fra NIC Denmark.
Renoveringsprojektet omfatter blandt andet udskiftning af vinduer og udvendige døre i boliger og kælder og alle entredøre i opgange samt etablering af nye indvendige pladelysninger.
”Vi har været rigtig glade for samarbejdet med NIC. De leverer til tiden og er meget fleksible, hvis man lige står og mangler en lysning eller bundplade. Der har været et godt samarbejde i bestillingsfasen med hurtige tilbagemeldinger. NIC har også været meget behjælpelige med fremstillingen af en special lysning, som har givet os en nemmere arbejdsgang og et pænere resultat”, udtaler projektleder Jens Godthåb.

Herudover har han været rigtig godt tilfreds med de korte leveringstider på varer fra NIC Denmark, der har stor betydning for den korte tid, de har i hver enkelt lejlighed. Arbejdet er foregået, mens beboeren stadig boede i sin lejlighed.

Medier

Galleri

Internet side

Downloads