Renz elektronisk postkasseanlæg igen valgt til ny ejendom i Aalborg

Beskrivelse

De 78 lejere i de nye, store lyse lejligheder med udsigt til vandet og tæt på Aalborg centrum kan med samme nøglebrik hente post og låse sig ind i lejligheden på adressen Beddingen 5. Wagner Ejendomme står bag opførelsen af de lækre lejligheder i det gamle havneområde og har valgt Renz’ elektronisk postkasseanlæg.

Wagner Ejendomme valgte første gang dette anlæg, da de for nylig opførte en flot, ny beboelsesejendom i Jyllandsgade 10, også i Aalborg. Men det var så ikke sidste gang.

Nøglebrik fungerer med øvrige styresystemer
Postkasseanlægget på Beddingen 5 er bygget ind i muren og matcher med en speciel valgt RAL nuance lamper og mursten smukt.

Kendetegnende for dette stilfulde postkasseanlæg er, at det kan leveres i alle tænkelige farvenuancer og både kan indbygges inde og ude, monteres på en væg eller stå på standere. Det elektroniske postkasseanlæg hedder myRENZbox e-Line og kan integreres op mod adgangssystemer som Aptus, Salto, Ruko SmartAir mv.myRENZbox e-Line elektornisk postkasseanlæg, Beddingen Alaborg

Nemmere hverdag
Postkasseanlægget har digitale navne-display og en dynamisk beboeroversigt på styreenheden. Derfor er det let at ændre navne, da det foregår centralt på pc, tablet eller smartphone. Både ejendomsadministrationen og beboerne drager dermed fordel af Renz anlægget, så hverdagen bliver nemmere for alle parter.

myRENZbox E-line kan til en hver tid udbygges med et pakkepostanlæg, så brugerne også nemt og bekvemt kan modtage og sende deres pakker.

Medier

Galleri