Wi-Box gør det mulig for VDS ustyr at overføre dens funktioner til en smartphone

Beskrivelse

FERMAX puster nyt liv i de millioner af VDS anlæg der allerede er installeret i utallige hjem, med en ny tilbygning kaldet Wi-Box. Det er en lille boks der gør det muligt for gammelt VDS udstyr at forbinde til WiFi og overføre dets funktioner til en mobiltelefon. Sikkerhed, bekvemlighed og mobilitet for brugeren og nye forretningsmuligheder for professionelle.

Ifølge FERMAX’ egne beregninger er der på nuværende tidspunkt over tre og en halv million VDS installationer verden over. VDS er en pålidelig, succesrig og stabil teknologi pga. dets egenskaber og har længe været en favorit blandt installatører. I dag fortsætter VDS installationer med at give fantastisk ydeevne til slutbrugeren. Men samfundet har ændret sig. Familier har ændret sig og som individer bevæger vi os anderledes omkring. Derfor tilbyder FERMAX nu at give nyt digitalt liv til gammelt VDS udstyr takket være Wi-Box.
Wi-Box er en lille enhed (80 x 80 x 20 mm) der tilføjes den eksisterende installation og gør det muligt for VDS udstyr at forbinde til hjemmets WiFi via hjemmets router. På den måde kan audio eller video dørtelefonisystemet kommunikere med beboerens smartphone. Herefter er det muligt for brugeren at fjernbetjene deres dørtelefon som hvis de var hjemme: modtage døropkald, tale med besøgende, åbne døren, tilkalde portneren, aktivere det udendørs kamera, tage billeder eller aktivere enhver anden funktion som deres udstyr tillader. Det er også muligt at åbne døren uden nøgler, via mobiltelefonen.
For familier som allerede har en VDS station i hjemmet, er fordelene mest åbenlyse: tingene bliver nemmere og der tilføjes sikkerhed og mobilitet som nutidens digitale borgere værdsætter.

For installatører, er Wi-Box en ny forretningsmulighed, som giver mulighed for at vende tilbage til kunderne og tilbyde nye løsninger. Den tilbydes til en fordelagtig pris og virker med VDS audio og video dørtelefonianlæg som FERMAX har haft på markedet i adskillige år.

Medier

Galleri

Internet side

Downloads