Om os

NUMERA MÄSSOR

Mere end 25 års erfaring med at arrangere messer

Numera Mässor blev etableret i 1996, og er siden vokset til en af Sveriges største messearrangører. Hvert år producerer vores engagerede medarbejdere messer og events, der tiltrækker over 200.000 besøgende og 3.000 udstillere. Numera Mässor har hovedkontor i Malmø, og vi er også repræsenteret på det danske marked.
Med over 25 års erfaring ved vi, at fleksibilitet, forankring og troværdighed er fundamentet for vores forretning. Vi bestræber os på at skabe velbesøgte arrangementer, både B2B og B2C, præget af høj kvalitet og personligt engagement.

Læs mere om Numera Mässor

Ejendomsmessen 2023 giver dig den nyeste viden og inspiration – helt gratis

Ejendomsmessen vil byde på en vifte af målrettede seminarer, som både ønsker at dele den nyeste viden og inspirere de besøgende til nytænkning inden for bæredygtig ejendomsdrift, renovering og byfornyelse.

Der arbejdes lige nu på højtryk for at sammensætte et unikt program, hvor eksperter, meningsdannere og beslutningstagere vil bringe dig up to date og give dig inspiration og udfordre vanetænkningen.

Du, dine medarbejdere og kolleger, vil komme tæt på udviklingen, aktuelle debatter og fremtidsvisioner i rammer, der også inviterer til netværk og socialt samvær.