Sceneprogram

David Guldager

 

Ejendomsmessens konferencier

David Guldager har siden 2006 arbejdet som journalist med udvikling og innovation, hvor han også har været en fast gæst i de danske medier. Desuden har han været tv-vært på Go’ Morgen Danmark i en længere årrække. I dag er han både selvstændig foredragsholder og konferencier, samt driver et medierådgivningsselskab. I begyndelsen af 2022 har han kastet sig over ejendomsinvestering med et nystiftet selskab.

Vi har sammensat et inspirerende talerprogram med repræsentanter fra hele byggeriets værdikæde. Kom og oplev nøglepersoner fra landets ledende entreprenør- og arkitektvirksomheder, ejendomsudviklere, boligorganisationer, materialeproducenter samt førende Prop Tech- og digitaliseringseksperter dele ud af deres viden.

1. juni

9.30 -9.45
Velkommen 
David Guldager

9.45 -10.15
Ansvarsfølelse og fællesskab skaber velfungerende boligområder
AlmenBolig+ er til folk, der aktivt vælger at være en del af et fællesskab, hvor de selv står for vedligeholdelsen af deres boliger. Hvordan bidrager ansvar og fællesskab til velfungerende boligområder?
Jens Elmelund, Adm. Direktør KAB

10.30-11.00
Når vi måler bæredygtighed, fremmer vi også innovationen i byggeriet
DGNB-certificeringer måler, hvor bæredygtige bygninger er. Hør hvordan DGNB fremmer innovation og den grønne omstilling i byggeriet.
Mette Qvist, CEO Green Building Council Denmark

11.15-11.45
Gode kundeoplevelser er også et bæredygtighedsparameter
Gode og sunde boliger af høj kvalitet, god personlig kundeservice og den bedste værdi for pengene er målet. Bliv klogere på, hvordan man udvikler boligejendomme med kunden i centrum?
Morten Norup Fassov, Produktchef Juli Living/NREP

12.00 – 12.30
Agorahaverne: Seniorboligfælleskabskoncept danner rammer for det gode seniorliv
Vi bliver flere og flere seniorer, der stiller øgede krav til vores boliger. Hør om Agorahaverne, der er et boligkoncept for seniorer med fokus på fællesskab og bæredygtighed.
Nicolai Irminger Axholm, Transaktionschef Tetris

12.45 – 13.15
Byggematerialers bidrag til bæredygtigt byggeri
Forskellige byggematerialer = forskellige klimaaftryk, og i 2023 bliver LCA obligatorisk for al nybyggeri. Men hvordan dokumenterer en byggematerialeproducent bæredygtighed?
Tina Snedker Kristensen, Bæredygtigheds- og kommunikationschef, Troldtekt

13.30- 14.00
Strategiske partnerskaber…et opgør med konfliktkulturen?
Fører strategiske partnerskaber til færre konflikter i byggebranchen? Enemærke & Petersen er involveret i tre strategiske partnerskaber og deler ud af deres erfaringer.
Peder Johansen, Direktør strategi, PR og forretningsudvikling, Enemærke & Petersen

14.15-14.45
Visualisering af bygningsdata
Hvordan kan man anvende visualiseringer af bygningsdata til ejendomsdrift og -udvikling?
Hans Benedict Ahlefeldt-Laurvig, Regional Sales Manager, MapsPeople

15.00 -15.30
Smart Vedligehold
Hvordan fører nye teknologier som droner, digitale kameraer og kunstig intelligens til optimererede driftsplaner for ejendomme?
Ole Berard, Digitaliseringschef Molio/ConTech Lab og Niels W. Falk CEO, HD Lab

2. juni

9.30 -9.45
Velkommen 
David Guldager

9.45- 10.15 
Cirkulær økonomi
Bliv klogere på cirkularitet i (landskabs)arkitekturen med udgangspunkt i Danske Landskabsarkitekters opdaterede eksempelsamling ’Cirkulær økonomi i landskabsarkitekturen’.
Martin Hedevang Andersen, Formand Danske Landskabsarkitekter og indehaver ORCA ­­­– Realisation of Landscape Architecture.

10.30 – 11.00
BIM baseret LCA og LCA
2023 bliver LCA obligatorisk for nybyggeri. Hør om en ny BIM-baseret LCA-beregner, DesignLCA, og arbejdet med LCA på en af Danmarks mest markante tegnestuer.
Thomas Graabæk, indehaver Graphisoft Center Danmark og Jørn Kiesslinger, Teamleder for bæredygtighedsledelse Lendager.

11.15-11.45
Den perfekte bygning
Hør, hvordan digitalisering og dataindsamling gør det muligt at udvikle bygninger og rum som en fleksibel service, hvor brugernes behov er i centrum. 
Jakob Stoumann, HUB Director Proptech Denmark

12.00 – 12.30
CIRCuIT — Cirkularitet på byniveau
Hvordan forlænger vi levetiden af eksisterende bygninger og strukturer i bydele og bykvarterer? Hør om Arkitemas bidrag til CIRCuiT – et samarbejdsprojekt mellem København, London, Hamborg og Helsinki.
Susanne Grunkin, Kreativ leder og kompetenceleder URBAN Arkitema

12.45 – 13.15
En helhedsorienteret tilgang til bæredygtigt byggeri
Hvordan anvender en producent af ventilationsløsninger og byggekomponenter en holistisk tilgang med brugerne i centrum til at forberede sig på fremtidens stigende krav og behov for bæredygtige løsninger? 
Alice Andersen, Sustainability Specialist West Europe, Lindab

14 .00– 15.00
Afslutningsdebat: Proptech og digitalisering – fremtidens ejendomsdrift eller ren hype?
Moderator Jakob Stoumann, Hub Director, PropTech Denmark

Proptech, digitale løsninger til ejendomsbranchen, giver os helt nye muligheder for at administrere, styre og drifte vores ejendomme langt mere intelligent, effektivt og bæredygtigt. Alene i Danmark findes der i dag mere end 200 startups og virksomheder, som tilbyder proptech-løsninger. Men hvad er proptech mere konkret? Er der substans bag hypen? Og hvorfor er mange i ejendomsbranchen stadig langsomme med at udnytte de oplagte muligheder, digitaliseringen giver?

Mød op, når PropTech Denmark inviterer til debat om proptech og en nødvendig digital transformation af ejendomsbranchen — hvor automatisering, lejeroplevelser, bæredygtighed og datadrevne beslutninger er meget mere i fokus. Få indblik i konkrete cases og løsninger og bliv klogere på, hvorfor proptech er noget, alle i ejendomsbranchen bliver nødt til at se ind i