AMTech inviterer til et eksklusivt seminar

Bliv klogere på fysisk vandbehandling og få dig et godt grin sammen med komiker Nikolaj Wulff, når AMTech inviterer til et eksklusivt seminar ifm. Ejendomsmessen i Brøndby Hallen den 27. september.

Klimaforandringer er højaktuelle og AMtech lever op til intentionerne i den grønne omstilling. Charlotte Hammenshøj, key account manager hos AMTech, præsenterer morgendagens løsning til progressive virksomheder, der ønsker at håndtere kalkudfordringer af enhver art, både med tanke på miljø og økonomi. Hun fortæller om, hvordan man med fysisk vandbehandling kan reducere høje driftsomkostninger og vedligehold, som kalk i installationer, på varmelegemer samt sanitet og overflader medfører. Læs mere om AMTech.  Efter Charlotte kommer komiker Nikolaj Wulff på scenen. Har du kun set tv, er du næppe stødt på Nikolaj, men har du derimod været forbi YouTube eller TikTok mere end én gang, er du ikke et sekund i tvivl om, at vi her har at gøre med en LOL-maskine af høj kaliber.   Vitskanonen er ladt, og der skydes med skarpt, når Nikolaj indtager scenen. Det bliver ren stand-up comedy i sin pureste form serveret med Nikolajs sædvanligt energiske, nærværende og ungdommelige stil.

Seminaret henvender sig til dem der er ejendoms – og installationsansvarlige for bygningsdrift og vedligehold.
Når: Onsdag den 27. september kl. 10.30-11.30
Hvor: Brøndby Hallen, i mødelokalet på 1. sal (venligst se henvisning på plads). Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig på forhånd, men mød gerne op ca. 10 min. før, for at sikre din en plads.
 
AMTechs seminar er en del af Ejendomsmessen, og der er gratis adgang. Vi anbefaler, at du tilmelder dig i forvejen, så skal du ikke bruge tid på det, når du kommer til messen.

Du kan også nyde

SmartBuildings

Få et indblik i intelligente løsninger til fremtidens bæredygtige ejendomme