Udstillerinformation

Hvordan markedsføres Ejendomsmessen?

Ejendomsmessen markedsføres både online og offline i en stærk miks af egne kanaler, relevante branche-& erhvervsmedier og samarbejdspartners kanaler. Det er også rigtigt vigtigt, at du som udstiller bidrager til at tiltrække besøgende til messen.  Vi hjælper dig gerne med det markedsføringsmateriale du har brug for. Vi lægger også gerne gæsteartikler, nyheder fra din virksomhed og aktiviteter på vores hjemmeside og sociale medier. Vi arbejder derudover blandt andet med:

  • Samarbejde med brancheforeninger
  • Annoncer og redaktionelle artikler i branchemedier.
  • Digital annoncering
  • Sociale medier
  • Nyhedsbreve
  • Udsendelse af digitale invitationer
  • Invitation og information via partnere, sponsorer og udstillere

Vil du være med via vores kanaler? Eller har du behov for markedsføringsmateriale? Kontakt anna.kruse@numeramassor.com

Fælles markedsføring

Som udstiller og partner håber vi, at du vil bidrage til at sikre størst mulig interesse for din stand og maksimerer de muligheder, som messen skaber ved at tiltrække besøger til din stand og sprede ordet om Ejendomsmessen i din virksomheds kanaler og netværk.

– Spred din deltagelse i din virksomheds egne kanaler. Som en del af udstillerpakken indgår visuelt materiale til at poste på LinkedIn, i jeres nyhedsbreve og på hjemmesiden med din virksomheds navn integreret i designet.

-Inviter dine kunder og dit netværk til messen. Vi hjælper gerne med invitationer.

-Følg Ejendomsmessen på LinkedIn.

-Skriv et redaktionelt indlæg på de sociale medier. Det kan være et aktuelt problem, et varmt emne eller en spændende case, som vi så kan dele på vores hjemmeside, sociale medier eller via vores nyhedsbrev. Forfatter og virksomhed vil stå som klar afsender. Indlægget må fylde maks. 1 A4-side.

Download her

Generel

Udstillerinformation

Indflyt
Tirsdag d.26 september 2023 kl. 08.00-22.00
Onsdag d.27 september 2023 kl. 07.00-09.00

Udflyt
Torsdag d.28 september 2023 kl. 16.15-22.00

Åbningstider for udstillere
Onsdag d.27 september 2023 kl. 08.00-17.00
Torsdag d.28 september 2023 kl. 08.00-16.00

Åbningstider for besøger
Onsdag d.27 september 2023 kl. 09.00-17.00
Torsdag d.28 september 2023 kl. 09.00-16.00

Som booket udstiller vil du blive kontaktet af vores samarbejdspartner Trippus, der er ansvarlig for udstillerportalen. De vil give dig login-oplysninger til udstillerportalen og fortælle, hvordan den er til hjælp for dig. Den giver dig først og fremmest adgang til messen, og du kan også tilmelde de kollegaer, der skal arbejde på standen. Hvis du har brug for at komme i kontakt med Trippus, kontakt venligst Daniel Qvarforth

Vi arbejder på at sammensætte et spændende og interessant seminarieprogram, og vi modtager gerne forslag om relevante emner/cases og oplægsholdere. 

Trippus lead generator

Det er muligt at tilkøbe en funktion, der gør det nemt at scanne og kvalificere leads via mobiltelefonen. Scan jeres besøgendes kontaktoplysninger direkte fra QR-koderne på deres navneskilte og suppler nemt med interesse for jeres produkter/ydelser etc. Det giver jer adgang til enkel opfølgning af jeres leads både i realtid og efter messen. Loginoplysninger til udstillerportalen sendes direkte til jer via en mail fra Trippus med yderligere instruktioner.

Registrering af standpersonale

Du registrerer din standpersonale via den udstillerportal, som du får adgang til når du har booket din stand. Ved spørgsmål venligst kontakt daniel.qvarforth@trippus.com