Udstiller information

EJENDOMSMESSEN

Fælles markedsføring

Som udstiller og partner håber vi, at du vil bidrage til at sikre størst mulig interesse for din stand og maksimerer de muligheder, som messen skaber ved at tiltrække besøger til din stand og sprede ordet om Ejendomsmessen i din virksomheds kanaler og netværk.

– Spred din deltagelse i din virksomheds egne kanaler. Som en del af udstillerpakken indgår visuelt materiale til at poste på LinkedIn, i jeres nyhedsbreve og på hjemmesiden med din virksomheds navn integreret i designet.

-Inviter dine kunder og dit netværk til messen. Vi hjælper gerne med invitationer.

-Følg Ejendomsmessen på LinkedIn.

-Skriv et redaktionelt indlæg på de sociale medier. Det kan være et aktuelt problem, et varmt emne eller en spændende case, som vi så kan dele på vores hjemmeside, sociale medier eller via vores nyhedsbrev. Forfatter og virksomhed vil stå som klar afsender. Indlægget må fylde maks. 1 A4-side og skal sendes till kruse@numeramassor.com

General INFO

UDSTILLER INFO

Indflyt
Tirsdag d.26 september kl. 08.00-22.00
Onsdag d.27 september kl. 07.00-09.00

Udflyt
Torsdag d.28 september kl. 16.15-22.00

Åbningstider for udstillere
Onsdag d.27 september kl. 08.00-17.00
Torsdag d.28 september kl. 08.00-16.00

Åbningstider for besøger
Onsdag d.27 september kl. 09.00-17.00
Torsdag d.28 september kl. 09.00-16.00

Du registrerer din standpersonale via den udstillerportal, som du får adgang til når du har booket en stand. Ved spørgsmål venligst kontakt anna.kruse@numeramassor.com.

Det er mulighed for at holde et oplæg på messen. Kontakt Anna Kruse vedrørende hvilket emne/case, du er interesseret i at fortælle om.

Anna Kruse
Projektkoordinator
anna.kruse@numeramassor.com

Din sikkerhed har altid været en af vores højeste prioriteter. Vi gør alt for at sikre, at vores messer er rene og sikre mødesteder at mødes og gøre forretninger.