Christina Hvid

Adm. direktør i Molio – Byggeriets Videnscenter

27. september 2023, kl. 08.00-10.00, VIP Arrangement

Fremtiden er grøn og digital

Twin Transition er de helt hotte buzzwords i bygge- og ejendomsbranchen lige nu. De er et udtryk for, hvordan teknologi og digitalisering skal bruges til at accelerere bæredygtigheden og den grønne omstilling i byggeriet. I spidsen for denne vigtige målsætning på tværs af byggeriets værdikæde – både herhjemme og internationalt – finder vi Christina Hvid.

Christina Hvid er en vaskeægte dansk powerwoman, der igennem hele sin karriere har arbejdet med innovation og implementering af teknologi i forbindelse med virksomhedsudvikling, et omdrejningspunkt for en stor del af de aktuelle udfordringer i den danske bygge- og ejendomsbranche. I 2019 blev Christina Hvid ansat som adm. direktør i Molio – Byggeriets Videncenter, som hun med afsæt i sin store viden om digitalisering, globalisering og samarbejde har gjort til et innovativt fyrtårn.

I sin tid i Molio har Christina Hvid også styrket den danske byggebranches internationale position gennem den globale organisation buildingSmart, der arbejder for fælles, åbne standarder i byggeriet. Hun er i dag som den første dansker medlem af buildingSmarts bestyrelse.

Det internationale har altid præget Christina Hvids karriere, hvor hun har desuden beklædt en række danske og internationale bestyrelsesposter, herunder i blandt andet DEAS, og hun har været medlem af en række advisory boards, ministerielle udvalg og formelle netværk. Hun blev i 2008 udnævnt af World Economic Forum som Young Global Leader.

Molio.dk