Helle Lohmann Rasmussen

Adm. direktør i Dansk Facilities Management (DFM)

27.september 2023, kl. 13.15 - 13.45 på Scenen

Facilities Management skal tænkes ind i grønne byggerier

Alle er enige om det: Vi har brug for at designe grønne bygninger på en måde, hvor Facilities Management (FM) er tænkt ind fra starten, hvad enten vi taler nybyggeri eller renovering. Men alle er også enige om, at bygge- og ejendomsbranchen stadig har meget at lære.

FM er et område i rivende udvikling. I spidsen for denne udvikling står i dag Helle Lohmann Rasmussen, adm. direktør i brancheforeningen Dansk Facilities Management, som er det eneste forum i Danmark, som samler driftsherrer, rådgivere og leverandører.

Hun vil i sit oplæg på Ejendomsmessen 2023 præsentere 12 typer af ”performance gaps” set fra et FM-perspektiv. De 12 typer giver samtidig et indblik i, hvorfor det er så vanskeligt at integrere FM-viden i design. Fra Scenen vil Helle Lohmann Rasmussen også give gode råd til, hvad man skal overveje, når man står over for et nyt bygge- eller renoveringsprojekt.

Helle Lohmann Rasmussen har en stærk faglig profil med en uddannelsesmæssig baggrund som Ph.d. fra Center for Facilities Management, DTU, en Master i Ledelse af Byggeri og Facilities Management fra DTU og er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus. Hun er et velkendt ansigt og en tydelig stemme i både FM- og byggebranchen, hvor hun også bestrider tillidshverv, holder oplæg, og tilkaldes som censor, ligesom hun har skrevet en række artikler og bogkapitler.

Helle har, med stor succes, stået i spidsen for DFM’s etablering af udviklingsafdelingen med hjemtagning af ekstern økonomisk støtte til udviklingsprojekter i foreningen og har som programleder ledet både interne og eksterne ressourcer i DFM’s udviklingsprojekter.

Læs mere https://dfm-net.dk

 

Læs mere og tilmeld dig på Ejendomsmessen.dk