Lars Elmvang

Co-founder og direktør for forretningsudvikling hos Fischer Lighting

27. september 2023, kl. 14.45-15.15 på Scenen

Hvorfor ikke lade belysning tælle positivt med i DGNB-regnskabet?

Hør hvordan Fischer Lighting forvandler affald til nye smukke produkter, der gør bygninger grønnere og mennesker sundere, når Lars Elmvang, co-founder og direktør for forretningsudvikling i virksomheden Fischer Lighting går på scenen på Ejendomsmessen 2023.

Lars Elmvang er passioneret omkring genbrug af materialer inden for belysning. Denne passion karakteriserer Fischer Lighting, som er en innovativ, værdidreven virksomhed, som har udviklet en cirkulær forretningsmodel, hvori der indgår tre bæredygtige koncepter for belysning: ReUse, ReDesign og ReCreate.

Hos Fischer Lighting er det ikke kun materialet fra eksisterende belysningsarmaturer der genbruges, men også armaturer og komponenter fra renoveringer og nedrivninger.

Mange af Fischer Lightings løsninger er designet i samarbejde med førende arkitekter. Sammen udvikler vi bæredygtige løsninger, der passer til dine ønsker og behov.

Lad dig denne dag blive inspireret til at se ind i en lysere fremtid, der omfavner den cirkulære økonomi i indretningen af nye og renoverede ejendomme, så eksempelvis belysningsdelen tæller positivt i miljøregnskabet.

Læs mere fischer-lighting.com