Johan Hallgren Madsen

Sustainability Manager, NREP

27. september 2023, kl. 08.00-10.00, VIP Arrangement

”Ejendomsbranchens nye klimakrigere”

Alle taler om bæredygtighed, men NREP gør noget ved det. I en tid, hvor ejendomsbranchen står over for en gigantisk transformation med den grønne omstilling, viser NREP med sin banebrydende tilgang til bæredygtighed vejen. Johan Hallgren Madsen tager dig denne morgen med på rejsen.

Johan Hallgren Madsen er bæredygtighedsmanager hos NREP og en af den danske ejendomsbranches førende klimakrigere. Han er uddannet økonom fra Københavns Universitet og har været hos NREP siden 2017.

NREP er en nordisk ejendomsudvikler og -investor, der opererer på tværs af alle ejendomssegmenter. Selskabet har gjort bæredygtige løsninger til et af virksomhedens vigtigste konkurrenceparametre med blandt andet en intern ”CO2-afgift” på egne investeringer. At den tilgang ikke gør NREP til klimatosser, men tværtimod udgør en enorm forretningsmulighed, stod klart for alle, da NREP gennem Urban Partners i maj måned rejste 27 milliarder kr. i en ny fond, der investerer i renovering af eksisterende ejendomme og byfornyelse med fokus på at skabe mere grønne og levedygtige byer.

Læs mere på https://nrep.com/