Michael Ambjørn

Adm. direktør, Proptech Denmark

28. september 2023, kl. 13.15-13.45 på Scenen

Proptech er ejendomsbranchens nye guld

Proptech boomer og ejendomsbranchen er for alvor ved at få øjnene op for de digitale løsningers potentiale inden for energi, grøn omstilling og biodiversitet. Men kun knap halvdelen af danske ejendomsselskaber har en digital strategi og mangler digitale kompetencer.

Der er ingen tid at spilde. De lave renters tid er slut. Nu skal der optimeres. Proptech har løsningerne. Data er det nye guld og faciliterer en ny type forretningsmodel, der skal tage hensyn til ESG, EU-regulativer og cirkulær økonomi.

Manden, der har fingeren på ejendomsbranchens digitale puls, er Michael Ambjørn, adm. direktør for interesseorganisationen Proptech Denmark.

Proptech Denmark er de seneste år vokset til over 200 medlemmer, og Michael Ambjørn er for længst forbi at skulle svare på om proptech er relevant.

Proptech Denmark opererer i krydsfeltet mellem den etablerede ejendomsbranche og de tech-iværksættere og startups, som udvikler den næste generation af forretningsmodeller, produkter og tjenester.

Derfor er Michael Ambjørn på en konstant mission for at skabe værdifuld synergi gennem co-creation, samarbejder og kommercielle partnerskaber. Og proptech er uundværlig for at nå både lokale og globale klimamål.

På Ejendomsmessen vil Michael give en indføring i dansk proptech, og hvorfor den nye teknologi også er vigtig for din forretning. Han vil også præsentere den nye Proptech Guide til førende proptechløsninger på det danske marked.

Læs mere på Proptechdk.dk